Dokładnie tak i na przyszłość powinniśmy być jeszcze bardziej aktywni. Może w ten sposób spowodujemy "większe zaangażowanie" Tesli w nasz kraj.Brawo, widać że potrafimy się zmobilizować, oby tak w każdym kolejny głosowaniu było 👌
Nie glosowalem bo mam na to wywalone, wole sobie popisac. Te glosowania nic nie zmieniaja, SuC powstaja tam gdzie sie da w tym kraju a nie tam gdzie chcesz.No więc właśnie tak (nasza) aktywność może coś zmieni. Zamiast narzekać i poświęcać czas na pisanie tego co napisałeś poświęć ten czas na zagłosowanie (jeżeli nie głosowałeś - mam jednak nadzieję że głosowałeś).
a ha :-(Nie glosowalem bo mam na to wywalone, wole sobie popisac. Te glosowania nic nie zmieniaja, SuC powstaja tam gdzie sie da w tym kraju a nie tam gdzie chcesz.
Zrobia w Gdansku to pewnie w centrum miasta przy jakims markecie, i znow bedzie malo przydatne.
No to nigdy nie bedziemy, motoryzacyjnie Polska nigdy nie byla specjalnie wybitna, zwlaszcza w kupowaniu samochodow 200kzl+Jak będziemy aktywni portfelami, to będą tutaj inwestować![]()
I to jest właśnie clue naszego podejścia do posiadania Tesli. Nawet jeżeli jako samochód ma swoje wady (awaryjność w moim przypadku) to gdyby nie Tesla to VW dalej zatruwał by nas rakotwórczymi dieslami odcinając przez wiele lat kupony od dawnych inwestycji, oszukując na emisji jednocześnie legislacją trzymając konkurencję z daleka od Europy.Powiedzmy sobie szczerze gdyby nie Tesla, to nie jeździłbyś teraz ID3, bo by nie istiało. Cała linia ID, a nawet więcej, bo platforma MEB była odpowiedzą VW na zagrożenie ich pozycji w przyszłości ze strony Tesli właśnie.
Czy to uratuje świat? Pewnie nie ale czy popchnie go w dobrym kierunku? Raczej tak.