Tylko przychody i kosztyWypełnianiając wnioski dokładnie wpisywaliście dane finansowe, w sensie podział na składki itd. czy przychody/koszty a reszta zera?
Tylko przychody i kosztyWypełnianiając wnioski dokładnie wpisywaliście dane finansowe, w sensie podział na składki itd. czy przychody/koszty a reszta zera?
Napisałem i po kilku minutach dostałem przelew.Ja kupiłem auto i złożyłem wniosek w grudniu 2021, więc niewiele mi zostało do dwuletniego okresu trzymania naklejki, a kasy wciąż nie mam.
I masz już wypłatę albo oceniony jako poprawny? Też tyle wypełniłem, ale efekt pewnie zobaczę za rokTylko przychody i koszty
Rozmawiałem na infolinii i tak zostałem poinstruowany, ale wniosek narazie wysłany ale bez żadnej ocenyI masz już wypłatę albo oceniony jako poprawny? Też tyle wypełniłem, ale efekt pewnie zobaczę za rok
Ale to nie ten wątek i nie ta pula.Przepraszam, czy wiecie może ile zostało jeszcze środków na dofinansowanie dla aut elektrycznych?
W jednym z artykułów znalazłem informacje że w styczniu 2023 r. do BOŚ trafiły wnioski na łączną kwotę około 159 milionów złotych.