To włącz coś normalniejszego i wtedy testuj.Tryb ECO,
To włącz coś normalniejszego i wtedy testuj.Tryb ECO,
Ja mam też auto uśpione po tygodniu.Taka ciekawostka: po około tygodniu nieużywania auta uruchomiła się funkcja ochrony baterii, przez aplikację nie da się sprawdzić stanu auta jest tylko komunikat: Działanie funkcji zdalnego sterowania zostało ograniczone w celu ochrony baterii. Po odbyciu krótkiej jazdy będziesz mógł znowu korzystać z usługi zdalnego sterowania.
Z jednej strony fajna sprawa, bo ochrona baterii itp ale z drugiej przydałby się jakiś wymuszony sposób na połączenie się.
Auto głęboko poszło spać i nie dobudzisz już zdalnie, tylko i wyłącznie osobiście pobudka w pysk zadziała![]()
Może bateria w kluczyku też padła i trzeba auto awaryjnie uruchomić czyli spróbować kluczykiem wcisnąć przycisk włączania auta, ponoć indukcyjnie wyzwala się elektronika w kluczyku.Ja mam też auto uśpione po tygodniu.
Tyle że moje nie reaguje na nic. Udało się otworzyć kluczem i ewentualnie otworzyć maskę. Klapka portu ładowania zablokowana. Nic nie mogę zrobić. Ktoś ma jakiś pomysł?
Akumulator raczej padnięty.Sprawdź akumulator 12V, może???
Akumulator miał 2,56V. Po podłączeniu boostera odpalił i błyskawicznie doładował do 14,6V.A nie możesz podłączyć do prostownika i podładować. Myślę, że przy głębokim uśpieniu auto przestaje dbać o akumulator 12V, ale żeby padł akumulator po tygodniu, dziwne. KIA Ceed żony, akumulator 13 lat, pada po 2 tygodniach, ale jest stary.