S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
panie dziejku, co pan wiesz o samochodach jak pan Tesllą jeździsz? toż to przecież cały środek jest z butelek i innych śmieci i w głowę słońce napierdziela, i manetek od kierunków pożałowali itd. itp. najśmieszniejsze jest, że masz taki stosunek do motoryzacji bo jeździsz pewnie w leasingu i patrzysz na wszystkich z góry. może czas ogarnąć się. jak będziesz miał swoją performance 10 letnią to pogadamy które auto jest lepsze a na razie ciesz się swoją zabawką i nie spinaj posladów. jesteś tylko teslowymchłopakiem a nie guru motoryzacji. napisz na X do swojego pana.A czym ty jeździsz ? i3 ? przecież tego juz nie produkują ,wykonane z butelek po wodzie mineralnej i śmieciach z odzysku? miałem to kiedyś na testach i tragedia ,drzwi tylnych nie otworzysz bo przednie blokują ,jakość boczków w drzwiach to masakra ,a ty tu piszesz o tabu Tesli. Mam Tesle Y Performance i nie zamienię tego auta na żadne BMW i4M50 które miałem na trzy dni, nie wspomnę o wynalazkach typu Id3 itp ,Kia itp, Kupiłem Tesle bo ma najlepsze ładowarki na świecie najlepsza aplikacje i nie płace za serwisy gwarancyjne jak w innych firmach się płaci.Autem zrobiłem 33 tys km bez żadnego problemu jedyne na co mógłbym ja zamienić bez dopłaty to Tesla S LR. nowa z salonu z fotelami z alcantara i wentylacja.