Próbowałem, nie wyszło, ale może jeszcze nie umiemTo i ja zapytam. Czy da się zostawić auto "na luzie" i wyjść, zaryglować?
Spróbuję pokombinować i powiem Ci, czy mi się udało.
Próbowałem, nie wyszło, ale może jeszcze nie umiemTo i ja zapytam. Czy da się zostawić auto "na luzie" i wyjść, zaryglować?
W Polsce widać nie, bo żadnego sensownego finansowania i wynajmu nie oferują.Jeśli ktoś jest zainteresowany kredytem konsumenckim, to SAIC daje możliwość zaciągnięcia niskooprocentowanego kredytu w ich banku. Działa w całej europie,
warunki finansowania podobno mają być lepsze ogólnie od maja ale to tylko plotki bankowców, poza tym ostatnie obniżki tesli wyglądają coraz lepiejW Polsce widać nie, bo żadnego sensownego finansowania i wynajmu nie oferują.
Byłem wczoraj znowu w salonie i utwierdziłem się w przekonaniu, że oni nie chcą sprzedawać.
Albo w ogóle przychodzą do roboty za karę.
A dobiła mnie informacja, że odkup używki i owszem, ale za 65% jej rynkowej aktualnej wartości....
Do tego nawet sprzedaży komisowej nie oferują.
Dzięki za garść ciekawych informacji. Czekamy na więcej = głównie wrażenia z eksloatacji itp.Dobra, to zaczynam.
Tak myślę, że chyba jakoś "rozdziałami" będę pisał.
Na pierwszy ogień - zakup i koszty![]()
Pewnie musimy się uzbroić w cierpliwość. W sumie to jak przypłynie ten statek(ki) w autami z ChinW Polsce widać nie, bo żadnego sensownego finansowania i wynajmu nie oferują.
Byłem wczoraj znowu w salonie i utwierdziłem się w przekonaniu, że oni nie chcą sprzedawać.
A dobiła mnie informacja, że odkup używki i owszem, ale za 65% jej rynkowej aktualnej wartości....
Myślę, że potrzebują trochę czasu.W Polsce widać nie, bo żadnego sensownego finansowania i wynajmu nie oferują.
Tak jak piszesz. To na pewno musi potrwać.warunki finansowania podobno mają być lepsze ogólnie od maja ale to tylko plotki bankowców, poza tym ostatnie obniżki tesli wyglądają coraz lepiej
To trzeba NAJPIERW je zorganizować DO KOŃCA, a potem dopiero otwierać salony i ruszać ze sprzedażą, a nie odwrotnie.Tak jak piszesz. To na pewno musi potrwać.
To jednak duże biznesowe, prawne i logistyczne przedsięwzięcie.
A jednak.A Polska też nie jest rajem legislacyjnym dla biznesu, więc osobiście trudno mi podejrzewać, że to sprzedawcy nie chce się zabiegać o klienta.