solik

Pionier e-mobilności
Ten film jest skrajnoscia, mowa o Get inie, podpisal najem zobowiazujac sie sprzedac samochod we wlasnym zakresie

To patologiczny produkt ktorego juz zadna normalna firma nie oferuje.

Stal sie ten film sztandarowym „ale” w kazdym watku o najmach tak samo jak „nabity w sorento” przeciwko KIA.

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
Tyle że nie mówimy o tym, że się da wielu rzeczy uniknąć po doktoryzacji, bo jest to oczywiste.
Chodziło o standardowy przypadek, czyli taki w którym ktoś jednak doktoryzację pomija.

wacu

Zadomawiam się
No ale ten człowiek nie miał standardowego przypadku, w tym problem. Tak czy siak trochę odeszliśmy od tematu wątku :)

solik

Pionier e-mobilności
Jakies wiesci u was? Moj 28.01 odeslany do BOS Banku (ostatnim bledem bylo podpisanie ePUAPem, do niczego innego sie nie przyczepili, teraz bylo juz rocznym Autenti) i cisza

wacu

Zadomawiam się
U mnie news jest taki, że wczoraj wieczorem wpadła w paczce moja umowa, teraz wyrabiam Autenti na rok, podpisuję ją i można odbierać auto. Zadzwońcie do swoich konsultantów czy nie jesteście przypadkiem w podobnej sytuacji :) Informacja dosłownie sprzed chwili.

jakniejatokto

Posiadacz elektryka
Zapytałem o mój wniosek (wysłany do BOŚ 28 stycznia) i dostałem info, że dla tej paczki wniosków są już pierwsze zwrotki (odrzucenia). Mojego nie ma na liście więc jest szansa, że przeleciał przez sito... pozostaje czekać dalej :)