Rafalski

Posiadacz elektryka
Kiedy @gqx pisze wypociny:
IMG_0649.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Panowie..... facet lubi sobie podymać (stąd te silniki pneumatyczne) , a Wy mu psujecie obraz wyniesiony z czwartej klasy kiedy sypnęło mu zarostem i głos się z lekka obniżył i zaczął zauważyć w klasie koleżanki.
Albo to młodzian? Albo jak piszecie wiedzę ma internetową nie popartą kwitami.
Widzę , że mamy kolejną zabawkę na forum, takie powracające jojo :)

Last edited:

PabloPN

Posiadacz elektryka
Taaa... wg gqxa alternatywą dla silników spalinowych są zapewne też wozy konne jak również auta nakręcane na kluczyk... lektyki... psy zaprzęgowe itp. 🤣😅😅🤣🤣
@gqx kiedy już zostałeś za swoje brednie wyśmiany przez wszystkich to co teraz zrobisz? Zmienisz forum, dział czy poskarżysz się pani znaczy się adminowi?

daniel

Señor Meme Officer
@gqx Zignorowałeś moją wiadomość. Czy mógłbyś wskazać błędy w Master Plan 3? Co się tam nie zgadza?

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Pytać można, można dyskutować, spierać się itp. Tylko wielu przychodzi nie po informację lub z wątpliwościami, ale by GŁOSIĆ teorie. Teorie, bo np tu dymanego auta gpx nie ma! , a jeno słyszał lub czytał
A Elektromobilność to nie wiara czy religia, to fakty, realne działania z ich wadami i zaletami itd..
U podobnych @gpx czy na Forum czy na Portalu, mamy nie przyjmowanie argumentów w postaci faktów, agdy kończy im się litania swoich tez , to zaczynają używać epitetów: sekta, wyznacy Muska itp. lub ucieczka od meritum.
A w końcu pojawia się zarzut, że to przez nas On nie może, bo my go blokujemy i jego teorie i to nasza wina. Taki Kaczor co szuka winnych wśród kur.

cooler

Pionier e-mobilności
A może dlatego że macie więcej kasy i was stać na auto za min. 100tys zł które nie przejedzie nawet 400 km
Mnie nie stać na auto za mniej niż 100tys zł. To teraz poziom Fiata Tipo, a ja nie chcę kłopotów bo auto ma pracować na siebie. Nic nie mam do Fiata Tipo jakby co, mam w rodzinie i wiem że mnie na niego nie stać.

cooler

Pionier e-mobilności
Last edited: