PabloPN

Posiadacz elektryka
Niekoniecznie.
Rok temu pakiety dealerskie proponowano mi za +50% do +100%, do ceny którą sam znalazłem.
Potwierdzam... 6 lat temu taniej niż u dealera nie znalazłem ubezpieczenia ale 3 lata temu już tak... w przyszłym roku nie wiem jak będzie ale jak porównałem we wrześniu stawke ubezpieczenia od dealera a u mojego ubezpieczyciela to nadal wychodziło u mojego taniej...

brodiro

Zadomawiam się
Brodiro - nikt nie odebrał jeszcze NIRO z zamówien maj/czerwiec/lipiec. Jedynie osoby które wzieły auta juz wyprodukowane/badz trafiły w liste auto wyprodukowanych. Poza tym nikt nie odebrał ani sztuki. Ja od czerwca czekam i cisza.. Wiec 10 msc to bedzie totolane min. jak nie dłuzej.
Hmm, to forum ma 61 stron, przeczytałem je tak pobieżnie i nie śledząc historii każdego użytkownika, natomiast jest trochę informacji o odbiorach i widęe teraz, że niektórzy rzeczywiście to potwierdzają.

Dzięki temu staram się być dobrej myśli, ale tak jak piszesz, nie nastawiam się na mniej niż 10 miesięcy :)

Olecki

Pionier e-mobilności
Z takim samym zakresem ubezpieczenia?
Niekoniecznie.
Rok temu pakiety dealerskie proponowano mi za +50% do +100%, do ceny którą sam znalazłem.
Ale nie z takim samym zakresem odpowiedzialności co przy AC ma bardzo duże znaczenie. No chyba że dealer chce na Tobie bardzo, bardzo dużo zarobić i nie dostaniesz takiej oferty jakbyś mógł u innego dealera. Ja dostałem ofertę na pełny pakiet za niecałe 1,6% wartości.

darru

Nowy na Forum
Potwierdzam... 6 lat temu taniej niż u dealera nie znalazłem ubezpieczenia ale 3 lata temu już tak... w przyszłym roku nie wiem jak będzie ale jak porównałem we wrześniu stawke ubezpieczenia od dealera a u mojego ubezpieczyciela to nadal wychodziło u mojego taniej...
To zależy od zniżek jakie się ma. Dziś żona odebrała kodiaqa i pakiet dilerski to koszt 3% wartości auta. To jest opłacalne jak się ma zniżki mniej niż 30% na AC. Jak ktoś ma więcej to na rynku wychodzi taniej.

darru

Nowy na Forum
Z takim samym zakresem ubezpieczenia?

Ale nie z takim samym zakresem odpowiedzialności co przy AC ma bardzo duże znaczenie. No chyba że dealer chce na Tobie bardzo, bardzo dużo zarobić i nie dostaniesz takiej oferty jakbyś mógł u innego dealera. Ja dostałem ofertę na pełny pakiet za niecałe 1,6% wartości.
Który diler daje pakiet 1.6% ? Chętnie się u niego ubezpiecze Kianke jak do mnie trafi.

deniro

Zadomawiam się
Co do kabla USB to najpierw korzystałem z kabla HTC ze starego telefonu ale irytowało mnie że był taki długi więc zamówiłem sobie z aliexpress pierwszy lepszy o długości 25 cm. Pendrive to jakiś no-name 2GB którego kupiłem 15 lat temu podczas wycieczki do Azji. Jesteś pewien że prawidłowo (do końca) wpinasz się do gniazda w samochodzie?
Tak wpinam dobrze. W drugim aucie skoda Octavia ten sam pendrive działa poprawnie. No brakuje pomysłów więc zobaczymy co jutro w ASO powiedzą.

Olecki

Pionier e-mobilności
Który diler daje pakiet 1.6% ? Chętnie się u niego ubezpiecze Kianke jak do mnie trafi.
Eforia, miła pani zajmująca się ubezpieczeniami sama była zdziwiona ile wyszło, szczególnie że stolica do tanich regionów nie należy. Czy dalej jest tak dobra oferta nie wiem bo to było ponad 3 miesiące temu - ale zapytać się o ofertę zawsze można.