Pierwsza jazda Scenic

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Jak dla mnie, stylistycznie Tesla nie umywa się do reszty stylistycznego (to podkreślam) świata. Robią fajne kosmiczne mydelniczki ale oferują jeden "look". Kanciak-cyber to już kompletna kpina.
Ja się nie wypowiadam na temat "Niemców" czy Tesli bo żadnego nie miałem ale Francuzów kilka i Koreancow kilka - bardzo dobre auta. I tanie dzięki "opinii" - nic tylko kupować używki i cieszyć się życiem.

krzyss

Pionier e-mobilności

To jest recenzja tego auta? Bo tak szczerze to nie brzmi jak auto, które miałoby nie wiem, Kię Ev6 czy Teslę Y detronizować. Brzmi jak mniejsze, acz praktyczne, fatalne w prowadzeniu auto. Opis działania hamulców przyprawia mnie o gęsią skórkę, nie w jej pozytywnym wariancie.
Ale jak to !
Ktos tu pisal ze Renault bedzie mial super dopracowane zawieszenie ! Bo to marka z tradycjami !

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Akurat zawieszenie ma dobrą ocenę - hamulce i układ kierowniczy ma złe oceny. Pewno trzeba się tym przejechać żeby zrozumieć co z ta kierownicą bo opis brzmi dziwnie. Co do hamulców to opis jest bardziej zrozumiały, zresztą mojej starej C3 mam podobny problem - niby słabo hamuje, naciskasz "lekko mocniej" i nos na szybie.

Przemekc1

Fachowiec
Ględzenie Pertyna

Ten człowiek jest okropnie wkurzający. Wiecznie przemądrzały ton, a gościu jest tak okropnym laikiem jeżeli chodzi o sprawy techniczne, że aż strach.
W tym filmiku chociażby przekonuje, że biurowiec Volvo ma pobór prądu na poziomie 7kW.... Oczywiście mówi to jak objawienie i buduje całą narrację, która ma wykazać jak to ciężko będzie z tymi ładowarkami skoro cały biurowiec bierze tyle co wallbox. To jest kompromitujące dla kogoś zajmującego się motoryzacją czy szeroko pojętą techniką gadanie takich głupot. Zresztą to nie jedyne takie wpadki w jego filmach co jak dla mnie kompletnie dyskwalifikuje to co mówi w swoich pseudo recenzjach, całkiem trafnie nazwanych ględzeniem.