Ja odbieram w przyszłym tygodniu tygodniu. Na raZie walczę z PKO żeby zapłacili do Tesli bo w czwartek przyjeżdża do Warszawy.Koleżanki i koledzy. Czy jest na forum ktoś kto odebrał Tesle z dofinansowaniem w PKO leasing SA?
Ja odbieram w przyszłym tygodniu tygodniu. Na raZie walczę z PKO żeby zapłacili do Tesli bo w czwartek przyjeżdża do Warszawy.Koleżanki i koledzy. Czy jest na forum ktoś kto odebrał Tesle z dofinansowaniem w PKO leasing SA?
Ja odbieram w przyszłym tygodniu tygodniu. Na raZie walczę z PKO żeby zapłacili do Tesli bo w czwartek przyjeżdża do Warszawy.
Ja odebrałem wczoraj i jest AMD - więc też powinieneś miećTak apropo udogodnień 2022 -czy wszyscy odebrali z nowym prockiem, czy zdarzyło się że ze starym?
Ja z poniedziałku mam przełożony odbiór na czwartek TM3P i ciekawy jestem co będzie.
Ja i kilku kolegów skorzystaliśmy z opcji wyłożenia tych 27k. Ja mam odbiór w sobotę jak zdążą zarejestrować.Koleżanki i koledzy. Czy jest na forum ktoś kto odebrał Tesle z dofinansowaniem w PKO leasing SA?