slaveq
Pionier e-mobilności
12866 złIle finalnie wyniosło?
12866 złIle finalnie wyniosło?
a jak wejdziesz w apce w specyfikacja i gwarancja to tam się pojawiło info o tej gwarancji?12866 zł
A no jest:a jak wejdziesz w apce w specyfikacja i gwarancja to tam się pojawiło info o tej gwarancji?![]()
Czyli to sie Tesla kopie z ubezpieczycielem. To może jednak warto 🤔
Z jednej strony za 13 koła to sporo rzeczy można naprawić, ale z drugiej na niektóre może sporo zabraknąć 🙂 Też to chyba przemyślę.12866 zł
W ciągu czterech lat to mi się nie chce szarpać i ryzykować - szczególnie że w tesli to jednak naprawiają a nie jak u innych trzy wizyty w salonie żeby wymienić kierownicęZ jednej strony za 13 koła to sporo rzeczy można naprawić, ale z drugiej na niektóre może sporo zabraknąć 🙂 Też to chyba przemyśle.
Po jakim czasie pojawiło ci się to w aplikacji?
Nie mam pojęcia gdzieś pomiędzy moim postem z pytaniem o rodzaj płatności a postem z powyższym screenemPo jakim czasie pojawiło ci się to w aplikacji?
Pytam, bo zapłaciłem w czwartek po południu i jeszcze nie mam. Może w poniedziałek się pojawi.Nie mam pojęcia gdzieś pomiędzy moim postem z pytaniem o rodzaj płatności a postem z powyższym screenem. Nie wiedziałem, że takie coś się może pojawić w apce.
//EDIT czyli między niedzielą a wtorkiem.