🙄Może jakby Elon przepisał SuC na Rust, to też by je szybciej instalowali?
🙄Może jakby Elon przepisał SuC na Rust, to też by je szybciej instalowali?
Uprzejmie donoszę, że na obwodnicy Krakowa "KFC Kraków Węzeł Mirowski" o tutaj:No takie mamy realia to znaczy, że co że mamy się tym cieszyć czy spojrzeć prawdzie w oczy? Już kończąc temat z mojej strony. To jest tylko moja opinia i nadal uważam, że lokalizacja jest bez sensu na rozbudowę. Jak będzie w Krakowie jeszcze kilka innych SuC to wtedy zdanie zmienię i powiem "ok Bonarka ładnie uzupełnia pozostałe teslowe lokalizacje".
Nic nowego na tą chwilę nie zauważyłem, jak coś się pojawi to dorzucę na forum. Na tą chwilę widziałem tylko 8 podstaw pod ładowarki także bym lekko ostudził wizję 24 stanowisk.
No jest rejestr, ale pod adresem Kamieńskiego 11, Kraków niczego sensownego nie widać.
W tym brzydkim jUKejuto nawet spec wątek niedawno na Forum powstał z linkami do pozwoleń coby wiedzieć 'co tam w trawie piszczy' zanim pierwszą łopatę wbiją:
Charging Locations at Planning Stages
plus ładna mapka jest robiona w 'czynie społecznym':
![]()
Not Yet Open EV Charging Hubs - Google My Maps
SITES AT PLANNING OR BUILD STAGE (591) SITES NOT OPEN YET Sites with minimum [6] plugs confirmed When sites open they will be removed and added to Live Map: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1DOswN-GODssM2XmKV4oQ9r-mkGcbGno&ll=54.832508640477805%2C-3.9358561999999786&z=6www.google.com