inter
Pionier e-mobilności
Na YT, Grzyb się pytał robotników, i mówili rozbudowa.rozbudowę czy poprawę działania ? widziałem ostatnio że kładli nowe kable
Nowe kable nic nie zmienią, musi być wieksze przyłącze.
Na YT, Grzyb się pytał robotników, i mówili rozbudowa.rozbudowę czy poprawę działania ? widziałem ostatnio że kładli nowe kable
przy stacji trafo też coś robiliNa YT, Grzyb się pytał robotników, i mówili rozbudowa.
z tego co pamiętam to rok temu ponad jak się ubiegali o przyłącze to dostali większe niż było na start potrzebne, była też jakaś wzmianka kogoś gdzieś że coś po drugiej stronie ulicy wchodziło w skład dokumentacji u operatora energetycznego lub komuś się coś pomyliłoNa YT, Grzyb się pytał robotników, i mówili rozbudowa.
wszystko co się u nas buduje ma związek z auchan ale nigdy auchan się tym jakoś specjalnie nie chwaliło6MW podobno trafo jest ale sąsiedzi jak czasem biora sporo to SuC redukuje moce ładowania, mozna by dodać wiecej stanowisk ale nie bardzo jest miejsce. I zamiast dokładać więcej w jednym miejscu wolą szukać w kolo Warszawy. Do wakacji ma byc oddane Okęcie przy Auchan a do konca roku jeszcze jedna lokalizacja dla Warszawy
To może być współpraca na poziomie całej Europy bo już się pod Auchanami na zachodzie ładowałem.wszystko co się u nas buduje ma związek z auchan ale nigdy auchan się tym jakoś specjalnie nie chwaliło
ciekawe kto był stroną którą wystąpiła, tesla do auchan czy na odwrót (jedna galeria w PL właśnie na tej zasadzie zdobyła SuC)
Dzisiaj jak byłem w Ząbkach to słyszałem, ale informator nie chciał powiedzieć gdzie ta druga lokalizacjaskąd informacja o jeszcze jednej lokalizacji dla waw poza okęciem ?
Auchan Wola Park/ Auchan Piaseczno xDDDzisiaj jak byłem w Ząbkach to słyszałem, ale informator nie chciał powiedzieć gdzie ta druga lokalizacja![]()
W Wola Parku nie ma pradu.,,Auchan Wola Park/ Auchan Piaseczno xDD