zlp

Pionier e-mobilności
Czy można jakość poprawić bas w TMS Plaid z 2023?
Trochę dudni zamiast grać. Kia EV6 dużo lepiej gra.

JM&JM

Posiadacz elektryka
W Skadnicy Harcerskie było wszystko, to taka Castorama tamtych czasów.

Ponton kupilem tam na studiach .
Silnik i on do dzisiaj są sprawne .Takich rzeczy sie nie robi już

View attachment 21357
Też mialem kiedyś taki sam nabyty wraz z pontonem w składnicy… tyle że któregoś razu słabo przykręciłem do burty i poszedł na dno🥲

Jusand

Posiadacz elektryka
Taka sytuacja, jak wcześniej miałem T3 to miałem statystyki ładowania w apce (Android), gdy przez jakiś czas miałem 2 tesle na jednym koncie, to były statystyki tylko dla T3. Teraz mam tylko TY i statystyk brak. Jest jakiś "przepis" na uruchomienie statystyk?

klata

Zadomawiam się
Taka sytuacja, jak wcześniej miałem T3 to miałem statystyki ładowania w apce (Android), gdy przez jakiś czas miałem 2 tesle na jednym koncie, to były statystyki tylko dla T3. Teraz mam tylko TY i statystyk brak. Jest jakiś "przepis" na uruchomienie statystyk?
A w samochodzie masz włączone udostępnianie statystyk. O ile dobrze pamiętam to robiło się to gdzieś w zakładce Oprogramowanie

Jusand

Posiadacz elektryka
A w samochodzie masz włączone udostępnianie statystyk. O ile dobrze pamiętam to robiło się to gdzieś w zakładce Oprogramowanie
Sprawdzałem, że mam wszystko włączone, ale sprawdzę na spokojnie jeszcze raz.

Jusand

Posiadacz elektryka
Faktycznie, nie nie miałem zaznaczone wszystkiego po prostu trzeba było przewinąć ekran niżej, ech co za wstyd trzy lata już człowiek jeździ😖

shago

Fachowiec
Pytanko: czy kołpaki AREO od Tesli pasują do dowolnych felg?
Zastanawiałem się nad tymi felgami do Tesli 3 HL:

OldSeb

Posiadacz elektryka
Przy konfigurowaniu nowej Tesli w 'szczegółach wyceny' widnieje pozycja "Opłata za transport do miejsca docelowego i dokumenty: 4500PLN". Czy to oznacza że trzeba tę kwotę doliczyć o regularnej ceny samochodu ? Przy pojazdach w inventory takiej pozycji nie widzę.