Cieśla tylko u nas o ‘rzemieślniku’, u innych Słowian tesla i teslja, ‘siekiera’.
W sumie logo Tesla wygląda jak toporek. Ciekawe czy zbieg okoliczności. Mogli wziąć jakieś piorunki czy coś.![]()
sporo wie o aucie no ale nie wszystko więc mu wypunktowałem w komentarzachGościu nie ogarnia tematu ,. próbuje np po rondach. Jest jak zwykly tester co mu dali na chwilę auto. Ma pretensje do tego czego nikt nie gwarantuje. Typowy ytuber żyjacy z licealistów
Zgadzam sie. W szoku byłem bo gościu z duża wiedza motoryzacyjna (ma tez kanał o elektrykach) a zachowywał się jakby pierwszy raz jechał teslą.Gościu nie ogarnia tematu ,. próbuje np po rondach. Jest jak zwykly tester co mu dali na chwilę auto. Ma pretensje do tego czego nikt nie gwarantuje. Typowy ytuber żyjacy z licealistów
Szkoda ze nie ma tego w obecnych modelach. Wg mojej opinii te drewniane wstawki to taka tandeta dla mnie no ale oczywiście to kwestia gustu. 🙄W odświeżonej Tesli Model 3 nie będzie już drewnopodobnego panelu z przodu i na boczkach drzwi.
Z uwagi na m.in. cięcie kosztów zastąpi ją włóknina z pianki ABS.
View attachment 8981
Skąd takie info? Czyli czekanie na lifting może wyjść na niekorzyść z uwagi na tańsze rozwiązania. Pytanie czy będzie z tego powodu obniżka ceny i czy użytkownik dostanie coś gorszego.W odświeżonej Tesli Model 3 nie będzie już drewnopodobnego panelu z przodu i na boczkach drzwi.
Z uwagi na m.in. cięcie kosztów zastąpi ją włóknina z pianki ABS.
View attachment 8981