Jak to mówią o gustach się nie dyskutujeA nie lepiej brać biały albo czarny i oklejać, cenowo wyjdzie nawet lepiej.
Jak to mówią o gustach się nie dyskutujeA nie lepiej brać biały albo czarny i oklejać, cenowo wyjdzie nawet lepiej.
W apce masz zakładkę serwis i tam się zgłasza, ale nie pamiętam jak dalej, nie chce klikać żeby przypadkiem nie anulować wizyty jaką tam mam.Jest sens zgłaszać w nowej Y słabo spasowaną klapę bagażnika ( pierwsze 24h ). W jaki sposób się to robi przez aplikację - nie ma innego sposobu niż umówienie wizyty w serwie ? Przypominam że chodzi o pierwsze 24h od odbioru - jak w apc zgłosić ewentualne wady? Ja nigdzie nie widzę takiej opcji ani w apce ani na stronie po zalogowaniu na konto Tesla przez przegądarkę
A ja miałem oklejać białego ygreka ale żonie bardzo się ten kolor spodobał, to nie jest taki biały jak lodówka, i fajnie się mieni w słońcu. Dopłata do koloru qs to około 6 procent wartości auta, no ale jak mówisz o gustach się nie dyskutuje.Jak to mówią o gustach się nie dyskutujeNiemniej Y w kolorze białym byl drugą od końca opcją w moich preferencjach chociaż przy założeniu,że ktoś chce się bawić w naklejanie na samochód ma to sens bo wtedy nie ma co dopłacać do lakieru. Odpowiadają na pytanie: zdecydowanie nie lepiej.
Ja od kiedy w salonie zobaczyłem ten kolor przestałem myśleć o innychA ja miałem oklejać białego ygreka ale żonie bardzo się ten kolor spodobał, to nie jest taki biały jak lodówka, i fajnie się mieni w słońcu. Dopłata do koloru qs to około 6 procent wartości auta, no ale jak mówisz o gustach się nie dyskutuje.
Mówiąc otwarcie, po zamówieniu, chyba z dwa tygodnie spędziłem na wyszukiwaniu "realnych" zdjęć i filmików na internecie. Wiecie, nie marketingowych bo one zawsze fajnie wyglądają. Miałem duże wątpliwości co do koloru i na początku chciałem zmienić zamówienie na deep blue bo w połączeniu z czarnymi felgami byłaby to opcja nr 2 odnośnie kolorystyki. Ale po przeczesaniu internetów, kiedy widzę coraz więcej realnych zdjęć kolor podoba mi się coraz bardziej ☺ A doplata bedzie tylko musiałem zrezygnować z czarnych felg :/ ale zasieg będzie większy😉Ja od kiedy w salonie zobaczyłem ten kolor przestałem myśleć o innych
tak jak piszesz to nie jest taki typowy kolor "leasingu" jak np w toyocie czyli kolor starej lodówki. Nie znam się na lakierach ale to chyba bardziej taki metalik, wygląda na tyle dobrze że można odpuścić dopłatępolecam zobaczyć na żywo jak ktoś ma wątpliwości
pierwsze co zrobię, to te paskudne kołpaki "out" i fabryczne 19'' przemaluję na czarną satynęMówiąc otwarcie, po zamówieniu, chyba z dwa tygodnie spędziłem na wyszukiwaniu "realnych" zdjęć i filmików na internecie. Wiecie, nie marketingowych bo one zawsze fajnie wyglądają. Miałem duże wątpliwości co do koloru i na początku chciałem zmienić zamówienie na deep blue bo w połączeniu z czarnymi felgami byłaby to opcja nr 2 odnośnie kolorystyki. Ale po przeczesaniu internetów, kiedy widzę coraz więcej realnych zdjęć kolor podoba mi się coraz bardziej ☺ A doplata bedzie tylko musiałem zrezygnować z czarnych felg :/ ale zasieg będzie większy😉
Przy rejestracji auto od dłuższego już czasu podajesz adres zamieszkania i w przypadku pani z wątpliwościami możesz napisać oświadczenie z paragrafem że mieszkasz pod adresem który podałeśPewnie dla innych to oczywistość, ale polecam sprawdzić adres na fakturze z Tesli. Ja miałem adres korespondencyjny zamiast zameldowania i (nie)urocza pani w urzędzie powiedziała, że nie wierzy, że to mój samochód i odmówiła rejestracji.