Jusand
Posiadacz elektryka
Ja na 3 też mam własne, ale teraz twierdzą że się nie da.Tak mówią, jednak ja mam u nich własne (dało się).
Ja na 3 też mam własne, ale teraz twierdzą że się nie da.Tak mówią, jednak ja mam u nich własne (dało się).
Co do GAP to już trzeba samemu skalkulować co się komu opłaca, jak bardzo mała wpłata własna to lepiej brać. Ja mam leasing u nich bez GAP i ubezpieczenie też wykupione we własnym zakresie.Dostałem informację, że w pierwszym roku jest obowiązkowe, natomiast GAP nie jest obowiązkowy. Jednak bez GAP warunki są gorsze.
Ja odbierałem samochód w lutym 2023 i też tak twierdzili, a jednak dało się.Ja na 3 też mam własne, ale teraz twierdzą że się nie da.
Głównie przez to info odpuściłem. Santander Leaisng dał mi ostatecznie takie same warunki jak multirent plus własne ubezpieczenie.Ja odbierałem samochód w lutym 2023 i też tak twierdzili, a jednak dało się.
W lutym 23 rozmawiałem i był "margines" do rozmowy ale jednocześnie prawie każdego dnia są minimalne spadki stóp więc raty też ledwo ale coś tam się zmieniają - mówimy o kilku złotych miesięcznie w skali raty 3tyś netto ale zawsze to coś. Główna i najważniej dla mnie zaleta SLeasing - minimum formalności a zaleta SConsumer - kontakt bezpośredni z Tesla więc procedury lepiej ogarnięte.Głównie przez to info odpuściłem. Santander Leaisng dał mi ostatecznie takie same warunki jak multirent plus własne ubezpieczenie.
Pytanie czy Multirent jeszcze by zszedł z oferty czy to co dają jest nienegocjowalne
też do mnie dzwonili z prywatnego numeru, następnego dnia jak chciałem oddzwonić to numer już był niedostępny.Jeszcze w lutym zostawiłem swój kontakt na stronie tesli "dla firm", dziś telefon... po 2 pełnych miesiącach, czy jestem zainteresowany... tam chyba do dziś nie było osoby, która oddzwania na zostawione tam dane. O dziwo telefon z "prywatnego numeru", nie z centralki.
Czyli chyba przestanę poganiać Teslę by wystawiła mi fakturę, skoro jest szansa na obniżkę.Wg Electrec.co - wszystkie 3 wersje. Model 3 bazowy też w dół...
Gratulacje!Szok dzisiaj! Zadzwonił miły Pan z Tesla i pyta kiedy chcę odebrać (w apce termin na jutro). Poprosiłem o sprawdzenie, czy dokumenty zostały wysłane do leasingu do rejestracji, oddzwonił, że jutro wyślą. Po kilku telefonach (odbierał bez problemu) okazało się, że Tesla Polska nie taka straszna, ani złai da się wszystko ogarnąć. Efekt taki, że w piątek odbiera auto bez tablic na lawetę pewna firma (nie wiem, czy mogę reklamować), weryfikują auto, sprawdzają, ja dostaję pełne info i foty, laweta jedzie na detailing, tam od razu przemalują fabryczne 19 na czarną satynę i w przyszłym tygodniu odbiorę już gotowe po detailingu.