Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2023

inter

Pionier e-mobilności
Nie wszyscy są tacy, ja pomimo że wiedziałem o Highland kupiłem Model 3 pod koniec marca i nadal się z niego cieszę pomimo liftu - po prostu mam 5 miesięcy jazdy za sobą, 8300 km zrobione, mega wrażenia i radość z jazdy.
Ja Teslą zainteresowałem sie pod koniec czerwca. I postanowiłem, że jednak poczekam no liftingu.

KrissTMY

Posiadacz elektryka
Tak zerknąłem z ciekawości na inventory: @KrissTMY , bardzo ładna TMY RWD na kołach 20-calowych w kolorze blue metallic czeka na Ciebie ;-) 230 tyś.. (o 12 tyś mniej). Zbijasz jeszcze 2 tyś z referral-a (koniecznie mojego ;-P ) i masz za 228 tyś.. Jeśli chcesz białe wnętrze to też jest, tylko 5 tyś. drożej.
ja chce kupic ponizej 225 tys , wiadomo czemu :) i chce białą własnie na 20" ostatnio z tydzien ich nie ma, a wczesniej były regularnie, także czekam, dzięki za zainteresowanie

Pepek

Posiadacz elektryka
Wolę całkowicie nowe i dofinansowanie :)
A co do LR białej z hakiem (która po referralu łapie się w dofinansowanie) to mówili mi: "zamów jak są" ale czekałem i teraz będę polował :p
To jakby co - jest, biała LR, z hakiem, po referalu łapie się w dofinansowanie na 50% VAT:

wojtkow

Pionier e-mobilności
Dziękuję, niestety muszę aktualnie walczyć z domowym NIK. Po wczorajszym artykule w AŚ / Onet, który NIKowi podesłała ukochana Teściowa temperatura entuzjazmu zakupu opadła do zera absolutnego. Mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie ciągle będzie coś pojawiało się w inventory a do tego czasu albo zamorduję teściową albo przekonam NIK, że AŚ nie lubi Tesli i wyolbrzymia.

elektryk

Pionier e-mobilności
Dziękuję, niestety muszę aktualnie walczyć z domowym NIK. Po wczorajszym artykule w AŚ / Onet, który NIKowi podesłała ukochana Teściowa temperatura entuzjazmu zakupu opadła do zera absolutnego. Mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie ciągle będzie coś pojawiało się w inventory a do tego czasu albo zamorduję teściową albo przekonam NIK, że AŚ nie lubi Tesli i wyolbrzymia.
Znajdź jakiś clickbaitowy artykuł w temacie na którym NIK się dobrze zna i zobaczy że "wiarygodne" źródło pisze totalny BS, dzięki temu inaczej spojrzy na sprawę.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Który artykuł? Ten o straszeniu policją czy inny?

Pepek

Posiadacz elektryka
Znowu coś nowego Ci geniusze popełnili?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ee no, spoko, poczekaj chwilkę aż emocje opadną. Przecież z tego artykułu nie wynika, że to zły samochód. Wręcz przeciwnie, napisali, że wszystko ładnie spasowane itp. Uwagi były do obsługi. Przecież nie obsługę kupujecie ;-) Auto odbiera się raz. Do tego sam autor napisał, że "Pan Piotr miał pecha". Możemy Ci tu przytoczyć żywe przykłady szybkich i sprawnych odbiorów. Gdy ja odbierałem to mimo dużego ruchu nie było żadnego opóźnienia. Wszystko przebiegło miło i sprawnie, trwało jakieś 15 minut.. Chyba dla Twojej Żony bardziej wymiernym będzie przykład konkretnych odbiorców niż jakieś pismaki?