tomik

Zadomawiam się
Jak użwacie Hotspota -> bo włączanie i łączenie ręczne jest dość upierdliwe (jakaś reguła na Androidzie + coś w Tesli?)

Niestety Spotify na Tesli - to spotify wykastrowane bo pozwalające na logowanie tylko na konta premium(ciekawe czy to kwestia aby bardziej monetyzować i umowy miedzy Teslą a Spotify)... teraz mam dylemat 20 pln za spotify, czy 35 za spotify i brak zabawy z hotspotem...

Inna sprawa tak przy okazji to liczyłem że na święta dostanę coś więcej niż zdalne pierdzenie :)

pmlody

Pionier e-mobilności
Jak użwacie Hotspota -> bo włączanie i łączenie ręczne jest dość upierdliwe (jakaś reguła na Androidzie + coś w Tesli?)

Niestety Spotify na Tesli - to spotify wykastrowane bo pozwalające na logowanie tylko na konta premium(ciekawe czy to kwestia aby bardziej monetyzować i umowy miedzy Teslą a Spotify)... teraz mam dylemat 20 pln za spotify, czy 35 za spotify i brak zabawy z hotspotem...

Inna sprawa tak przy okazji to liczyłem że na święta dostanę coś więcej niż zdalne pierdzenie :)
A nie możesz przez BT puscic z telefonu spotify na głosniki w tesli?
Edit: Źródła dźwięku: Bluetooth i łączysz z telefonem, na którym włączone jest spotify (u mnie free). Czyli się da :D

cooler

Pionier e-mobilności
Kto ci tak powiedział? Co znaczy niemal pewne? Czy w konfiguratorze auta było napisane : Matrix LED (już niedługo!!!!!) ? Ściemniasz i tyle :).
Wszystkie nowości w Tesli pojawiały się zawsze nie jako oficjalne zapowiedzi, tylko właśnie takie przecieki, tweety itp. Z perspektywy czasu widzę jakie to wygodne, bo potem zawsze ktoś może mi napisać: "miało być za dwa tygodnie? A kto tak napisał? Internet? Pretensje do internetu" . Ale ta firma właśnie tak działała, więc nie było powodu żeby nie wierzyć.

Phitherek_

Posiadacz elektryka
To ja może dla równowagi napiszę tak - wybrałem ten samochód ze względu na najlepsze parametry napędu oraz najlepszy stosunek wyposażenia do ceny, z pełną wiedzą o ograniczeniach AP, automatu świateł, wycieraczek itd. Z mojego punktu widzenia nic mi nie zabrali (bo Premium Connectivity było na miesiąc, a trwało trochę dłużej u mnie), a dali od tej pory przez OTA:
- automatyczne kierunkowskazy
- zdalny podgląd wnętrza
- Sentry na czujniki zamiast na kamery
- ulepszony i synchronizowany pokaz świateł (tak, zabawka, ale fajna)
Jak na razie jestem zadowolony, nie czuję się w żaden sposób oszukany. Trzymam kciuki, żeby się mało psuł (a jest nadzieja, bo znam osoby, które po roku - albo i dłużej - żadnych problemów jeszcze nie miały) i będzie dobrze. A Premium Connectivity i tak planowałem wykupić, więc wykupiłem, cena nie jest wygórowana jak za abonament na LTE i parę dodatków.

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Uważam że takie premium powinno być darmowe ,tzn w cenie samochodu który wcale nie dostajemy za darmo,35zł x 12 miesięcy to +/- 400zł x np 5lat to 2000zł więc dopłacając niby nieświadomie mielibyśmy premium w cenie a nie teraz gadanie o 35 zł bo to jest żenada .

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
No się mylisz, ze swoich dotychczasowych samochodów jestem bardzo zadowolony. Tesla to pierwsze auto które mnie tak zawiodło.
Mam nadzieję, że znajdziesz samochód, który perfekcyjnie spełnia spełnia zarówno obietnice producenta jak i Twoje wyobrażenia o marce. Daj znać, co to za cudo!

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Mam nadzieję, że znajdziesz samochód, który perfekcyjnie spełnia spełnia zarówno obietnice producenta jak i Twoje wyobrażenia o marce. Daj znać, co to za cudo!
BMW dla mnie zawsze takie było :)

slaveq

Pionier e-mobilności
Wszystkie nowości w Tesli pojawiały się zawsze nie jako oficjalne zapowiedzi, tylko właśnie takie przecieki, tweety itp. Z perspektywy czasu widzę jakie to wygodne, bo potem zawsze ktoś może mi napisać: "miało być za dwa tygodnie? A kto tak napisał? Internet? Pretensje do internetu" . Ale ta firma właśnie tak działała, więc nie było powodu żeby nie wierzyć.
No tak, napisał internet z matrixami też napisał internet. Żadnej wzmianki oficjalnie nie było tylko spekulacje ludzi takich jak my. I jest mi smutno, że ich nie dodają ale wiem też że mogą mi powiedzieć "Panie idź pan w ch..." I nie mogę mieć do nich pretensji :).