Michal
Moderator
Ja naprawdę nie rozumiem dlaczego nie zmienisz nickaBMW dla mnie zawsze takie było![]()
Ja naprawdę nie rozumiem dlaczego nie zmienisz nickaBMW dla mnie zawsze takie było![]()
Każdy, kto kupował, wiedział że to Premium nie jest w cenie. Jak się komuś nie podoba, to jest mnóstwo innych samochodów do wyboru, można znaleźć taki który to daje w standardzie... jeżeli istnieje.Uważam że takie premium powinno być darmowe ,tzn w cenie samochodu który wcale nie dostajemy za darmo,35zł x 12 miesięcy to +/- 400zł x np 5lat to 2000zł więc dopłacając niby nieświadomie mielibyśmy premium w cenie a nie teraz gadanie o 35 zł bo to jest żenada .
Powinni dać na przykład update map za 234 zł rocznie, lub real time traffic information za 300 zł rocznie.Uważam że takie premium powinno być darmowe ,tzn w cenie samochodu który wcale nie dostajemy za darmo,35zł x 12 miesięcy to +/- 400zł x np 5lat to 2000zł więc dopłacając niby nieświadomie mielibyśmy premium w cenie a nie teraz gadanie o 35 zł bo to jest żenada .
Bo mam Tesle i jestem zadowolony ,ale zobaczymy co będzie dalej, zastanawiałem się grubo nad i4m50 ale nie można było kupić nic używanego dlatego padło na Tesle 3 SR+ i jestem zadowolony .A co do Premium to napewno wykupie bo mapy satelitarne mi się podobają,muzyke mogę mieć z Apple Music więc spoty mi nie braknie.Ja naprawdę nie rozumiem dlaczego nie zmienisz nicka![]()
Uważam że takie premium powinno być darmowe ,tzn w cenie samochodu który wcale nie dostajemy za darmo,35zł x 12 miesięcy to +/- 400zł x np 5lat to 2000zł więc dopłacając niby nieświadomie mielibyśmy premium w cenie a nie teraz gadanie o 35 zł bo to jest żenada .
jeszcze to:a ile kosztuje ConnectedDrive?
No tak, ale wtedy żeby zmienić piosenkę - znaleźć jakąś musisz grzebać w telefonie :/ - komendy głosowe też nie zadziałają.A nie możesz przez BT puscic z telefonu spotify na głosniki w tesli?
Edit: Źródła dźwięku: Bluetooth i łączysz z telefonem, na którym włączone jest spotify (u mnie free). Czyli się da![]()
Tylko z drugiej strony tam masz np. Android Auto i możesz sobie Waze, Janosika, czy tam czego chcesz używać, słuchać muzyki z dowolnego źródła, więc ja nie szedł bym tą argumentacją z tej stronyPowinni dać na przykład update map za 234 zł rocznie, lub real time traffic information za 300 zł rocznie.