p0li
Pionier e-mobilności
takZnacie może jakieś podobne elektryki tylko nieco ładniejsze?![]()
eC4
takZnacie może jakieś podobne elektryki tylko nieco ładniejsze?![]()
Znaczy SUV-owate? Czy w podobnej cenie? Jeśli będziesz kupował nowy to za 2 lata może być dużo nowych modeli.
Może i tak, ale drażni mnie że człowiek wydaje x-set tysięcy na furę, gdzie producent żeby sobie przyciąć koszty wsadza macany tablet za 200 dolców i uważa że kwestię kokpitu ma załatwioną. Poza tym wygląda to ch.owo. Oczywiście to opinia subiektywna, nie mniej jednak jak mam wydać kasę i potem się wkurzać to chyba nie tędy drogaTen tablet nie przeszkadza za bardzo.
Bardzo łatwo się do niego można przyzwyczaić.
Slaby silnik, mała bateria, napęd na przód...tak
eC4
No i ma normalne zegary, ma normalne przyciski otwierania szyb, ma normalnie skonstruowany cennik który nie powoduje, że dorzucenie kamer 360 winduje cenę na poziom TMY, etc.Smart, ma lepsze jakościowo materiały i wykończenie.
Może i tak, ale drażni mnie że człowiek wydaje x-set tysięcy na furę, gdzie producent żeby sobie przyciąć koszty wsadza macany tablet za 200 dolców i uważa że kwestię kokpitu ma załatwioną. Poza tym wygląda to ch.owo. Oczywiście to opinia subiektywna, nie mniej jednak jak mam wydać kasę i potem się wkurzać to chyba nie tędy droga![]()
Wersja plus awd 240k brutto. To tyle co dałem za ev6 plus awd. No sorry to NIE jest super cena :>No ale akurat te oszczędności producenta mają odbicie w cenie auta.
EX30 zapowiada się naprawdę dobrze w super cenie, więc ja bym się tym tabletem nie przejmował za bardzo.
marudziszSlaby silnik, mała bateria, napęd na przód...
Zgadza się, marudzę. Pospieszyłem się z tym że ma być tylko ładniejszy, ma być ładniejszy i nie gorszy niż e-niro ;Pmarudzisz
mial byc ladniejszy i bez tableta - i jest
Zgadza się, marudzę. Pospieszyłem się z tym że ma być tylko ładniejszy, ma być ładniejszy i nie gorszy niż e-niro ;P
No ec4 nie spełnia :>Ten drugi warunek spełnia chyba każde auto poza Dacią Spring![]()
Ilość miejsca z tyłu to najmniejszy problem w tej klasie, jeśli ktoś potrzebuje auta rodzinnego, to za 200 tys+ ma lepsze propozycje.W smarcie#1 jest wiecej miejsca z tyłu, bo i dłuższy samochód.