Na otomoto już jest wystawiony za 84.900 (kogoś poniosła fantazja i dał skromną cenę katalogową 169 757 zł brutto). Poza tym są w ofercie błędy typu 5 miejsc:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/leapmotor-c01-t03-ID6H9nJk.html
Już nie ma oferty, może się sprzedał "na pniu".
Szczerze - gdyby był w styczniu, dało się nim testowo przejechać i byłby znośny, to być może rozważyłbym zamiast swojego up! (który wyszedł finalnie więcej, za auto niespełna 3-letnie, niż T03 ma szanse wyjść z dopłatą - choć niekoniecznie dla mnie, bo musiałbym jeszcze jedno dziecko mieć, żeby mieć KDR - z drugiej strony wtedy samochód 4-osobowy traciłby sens).
Gdyby.
Na razie pierwsze 2 tysiące km nakręcone "bzyczkiem" i pewnie teraz bym się nie zamienił, nawet z dopłatą - przyzwyczaiłem się, jeżdżę codziennie, ICE chyba od miesiąca z garażu nie wyciągnąłem, bo nie miałem takiej potrzeby.
Na razie wygląda to bardziej na "partyzancki" import przez niezależnych dealerów, ciekawe jak będzie z serwisem (t.j. czy Stellantis się na Leapmotor nie wypnie w Polsce, gdy wyjdzie, że sprzedają się głównie poza ich siecią dealerską). Ja wiem, że w elektryku serwis to rzecz średnio ważna, ale zwłaszcza w przypadku samochodu nowego na rynku mogą być mocne schody nawet ze znalezieniem jakiejś części po obcierce parkingowej, że o naprawach gwarancyjnych nie wspomnę.