Wojciech

Zadomawiam się
Niestety, to instrukcja do hybrydy, porównałem w kilku miejscach z polską papierową do EV i są różnice, np. we wspomnianym wyżej rozdziale 6-10.
Rzeczywiście, to dla hybryd. Ale ja mam ściągniętą wersje EV, byłem przekonany, że stamtąd. Na szczęście powyżej jest udostępniony link bezpośredni do instrukcji EV.

mmm

Fachowiec
No w stara wersja (eNiro) miała instrukcję spalinową z doklejonym rozdziałem o EV. I piękne kwiatki w rodzaju "zamknij bagażnik by spaliny nie leciały do środka", "na śniegu ruszaj z dwójki"...

electricar

Zadomawiam się
Moja Toyota zamówiona 10 sierpnia własnie trafiła na produkcje, po miesiacu od złożenia zamowienia. Czyli w grudni bez problemu ja odbiore. A KIA milczy i czarno to widze.

pawcjo

Posiadacz elektryka
Już połowa września i nadal nie ma żadnej informacji o rozpoczęciu produkcji samochodu. O listopadzie pewnie będzie można tylko pomarzyć. Na zagranicznych forach czytałem nawet o odbiorach zamówień sierpniowych.

wartur

Nowy na Forum
Już połowa września i nadal nie ma żadnej informacji o rozpoczęciu produkcji samochodu. O listopadzie pewnie będzie można tylko pomarzyć. Na zagranicznych forach czytałem nawet o odbiorach zamówień sierpniowych.
U mnie podobna sytuacja, zastanawiam się czy przypadkiem nie ma jakiejś kombinacji ze strony kia polska, aby nas zniechęcić do zakupu po starej cenie. Ciekaw jestem czy maja dużo zamówień z aktualnym cennikiem, osobiście nie zapłaciłbym 24 tys. więcej...

lookash_c

Pionier e-mobilności
U mnie podobna sytuacja, zastanawiam się czy przypadkiem nie ma jakiejś kombinacji ze strony kia polska, aby nas zniechęcić do zakupu po starej cenie. Ciekaw jestem czy maja dużo zamówień z aktualnym cennikiem, osobiście nie zapłaciłbym 24 tys. więcej...
A masz gwarancję ceny?

Mariano

Nowy na Forum
Witam Wszystkich
20 maja zamówiłem podstawową wersję Niro EV i do tej pory jest jeszcze nie wyprodukowana.
w zamówieniu mam wpisany termin odbioru do 30 listopada.... niestety zapewne już nierealny....