Czy już możesz pochwalić się nadanym VIN ?
Moje zamówienie niestety nie weszło jeszcze do produkcji
Czy już możesz pochwalić się nadanym VIN ?
Tak, jest już na statku. Będzie w marcu w Polsce.Czy już możesz pochwalić się nadanym VIN ?
Mimo, że Niro płynie, rozglądam się za czymś co miałoby 4x4 i matriksyCzy już możesz pochwalić się nadanym VIN ?
Szczęściarz z Ciebie 👍Tak, jest już na statku. Będzie w marcu w Polsce.
Ja też tak zerkam na inne marki tylko żal mi odpuścić Niro EV ( gdy czekam już tyle czasu ) bo za te pieniądze ( kiedy składaliśmy nasze zamówienia ) to nic tak ciekawego nie znajdęMimo, że Niro płynie, rozglądam się za czymś co miałoby 4x4 i matriksyTrudno coś znaleźć do 249 tys. żeby było z dopłatą. Mało tego, Niro choć tańsze, poza brakiem ww. dodatków, nie ma sobie równych. W czwartek dam jeszcze szansę ID.4, chociaż tam będzie mi brakowało i-pedal. Trudno sobie dogodzić.
No Ioniq 5 to byś sobie nie zamówił bo pod koniec maja w Polsce zamówienia były już wstrzymane przez importera do września (cenniki na nowy MY). W Ariye też trzeba było się wstrzelić bo pierwsza partia została zamówiona w całości w ciągu kilku dni. U innych wcale nie było dużo lepiej. Sam w maju dużo myślałem co zamówić i nowe Niro było jednym z najlepszych wyborów.Szczęściarz z Ciebie 👍
Ja też tak zerkam na inne marki tylko żal mi odpuścić Niro EV ( gdy czekam już tyle czasu ) bo za te pieniądze ( kiedy składaliśmy nasze zamówienia ) to nic tak ciekawego nie znajdęgdyż wszystko będzie dużo droższe.
Teraz to żałuję bo trzeba było łapać "trzy sroki za ogon" i zamawiać np: Niro EV, IONIQ 5 , ID 4 lub 5, Ariya
Co byłoby pierwsze ( najszybciej ) to by się wzięło, a zawsze z reszty mógłbym zrezygnować bez straty pieniędzy
Dlaczego "zawsze" człowiek mądry po fakcie![]()
Ja na zakup byłem zdecydowany marzec/kwiecień ( tak odnośnie Ioniqa ) czy bym go miał/mógł zamówić ?No Ioniq 5 to byś sobie nie zamówił bo pod koniec maja w Polsce zamówienia były już wstrzymane przez importera do września (cenniki na nowy MY).
Tutaj była praktycznie identyczna sytuacja jak z Niro czyli ewentualne kupowanie kota w worku pomijam czy bym się wstrzelił czy nie.W Ariye też trzeba było się wstrzelić bo pierwsza partia została zamówiona w całości w ciągu kilku dni.
Marzec/kwiecień zdaje się że jeszcze były dostępne do zamówienia ale z czasem realizacji 12 miesięcy, o ile coś się nie przedłuży taj jak np. wygląda sytuacja z EV6.Ja na zakup byłem zdecydowany marzec/kwiecień ( tak odnośnie Ioniqa ) czy bym go miał/mógł zamówić ?
Jest jeszcze problem wolnego ładowania na DC.Mimo, że Niro płynie, rozglądam się za czymś co miałoby 4x4 i matriksyTrudno coś znaleźć do 249 tys. żeby było z dopłatą. Mało tego, Niro choć tańsze, poza brakiem ww. dodatków, nie ma sobie równych.
Dla Ciebie może tak dla innych niekoniecznie.Jest jeszcze problem wolnego ładowania na DC.
To może być ważniejsze niż 4x4 i matrixy....
HINT: słowo "może" nie było tam przypadkowe......Dla Ciebie może tak dla innych niekoniecznie.