Szczurek
Zadomawiam się
Dokladnie tak,moja L tez ostrzega,nie bralem na to pakietu.L-ka ostrzega o ruchu bocznym, XL-ka powinna jeszcze sama hamować w takim przypadku.
Dokladnie tak,moja L tez ostrzega,nie bralem na to pakietu.L-ka ostrzega o ruchu bocznym, XL-ka powinna jeszcze sama hamować w takim przypadku.
L ostrzega i nie pozwala wycofać z miejsca jeśli akurat ostrzega, muszę odpuścić i stanowczo dodać gazu żeby ruszył mimo ostrzeżenia.L-ka ostrzega o ruchu bocznym, XL-ka powinna jeszcze sama hamować w takim przypadku.
Masz już VIN? Jest na otomoto wnętrze jasne: https://www.otomoto.pl/oferta/kia-niro-niro-ev-xl-rp2022-pakiety-dostepny-od-reki-ID6FgFOs.htmlSzczęściarz z Ciebie 👍
Ja też tak zerkam na inne marki tylko żal mi odpuścić Niro EV ( gdy czekam już tyle czasu ) bo za te pieniądze ( kiedy składaliśmy nasze zamówienia ) to nic tak ciekawego nie znajdęgdyż wszystko będzie dużo droższe.
Teraz to żałuję bo trzeba było łapać "trzy sroki za ogon" i zamawiać np: Niro EV, IONIQ 5 , ID 4 lub 5, Ariya
Co byłoby pierwsze ( najszybciej ) to by się wzięło, a zawsze z reszty mógłbym zrezygnować bez straty pieniędzy
Dlaczego "zawsze" człowiek mądry po fakcie![]()
Niestety nieMasz już VIN? Jest na otomoto wnętrze jasne: https://www.otomoto.pl/oferta/kia-niro-niro-ev-xl-rp2022-pakiety-dostepny-od-reki-ID6FgFOs.html
Ja będę miał taką wersję, tylko że z szyberdachem.
L z jasnym wnętrzem wygląda takMasz już VIN? Jest na otomoto wnętrze jasne: https://www.otomoto.pl/oferta/kia-niro-niro-ev-xl-rp2022-pakiety-dostepny-od-reki-ID6FgFOs.html
Ja będę miał taką wersję, tylko że z szyberdachem.
W grudniu? Odpowiedzi Kia Polska nie brałbym w ogóle pod uwagę, oni chyba losują odp. Mnie obiecali, że mnie poinformują, jak się status zmieni i oczywiście nic nie napisali. Tak, ja mam z szyberdachem, białą z paskiem i bez pompy.Niestety nie![]()
Widziałem to ogłoszenie, jest bogatsze od mojego zamówienia o pompę reszta identyczna.
Już nie mam siły dzisiaj kolejny raz pisałem do Kia i odp która mnie normalnie rozwaliła :
Szanowny Panie,
Informujemy, że Pańskie zamówienie jest nadal monitorowane jednak samochód nie trafił jeszcze na linię produkcyjną. Ponownie informujemy, że KIA Polska nie ma wpływu na plany produkcyjne w fabrykach.
Informujemy jednocześnie, że harmonogram produkcyjny zależy od wielu czynników m.in rodzaju silnika, skrzyni, koloru, wersji wyposażenia jak i wyposażenia dodatkowego. Kia Polska nie jest Producentem i nie ma wpływu na dobór harmonogramu produkcyjnego.
Najlepszy jest tekst o rodzaju silnika i skrzyni.
Już nie wiem czy tam jakieś przygłupy pracują czy automat odpowiada na pytania.
Cóż mogę tylko Tobie pogratulować raz jeszcze, a swoją drogą to jak to jest, że mamy identyczne zamówienia ( też masz bez pompy ? ) z szyberdachem, kolorem, słupkiem, tapicerką, a różnica taka, że Ty zamówiłeś 2 tyg wcześniej.
Twoje już płynie, a moje jeszcze nie weszło na produkcję
Zgadnij kiedy dostali to auto które wystawili na otomoto ?
Przed Sylwestrem dostali auto. Ktoś zrezygnował jak już mieli na placu i dlatego mogą to sprzedać. Gdybym miał zamówione z pompą to można byłoby je przejąć czy by się udało tego nie wiem. Nasze wersje Niro EV są identyczne tylko Twoje płynie, a moje będzie diabli wiedzą kiedy.W grudniu? Odpowiedzi Kia Polska nie brałbym w ogóle pod uwagę, oni chyba losują odp. Mnie obiecali, że mnie poinformują, jak się status zmieni i oczywiście nic nie napisali. Tak, ja mam z szyberdachem, białą z paskiem i bez pompy.
Myślę, że to właśnie z uwagi na cenę Ariya mogła być "od ręki".Jeździłem Ariyą i wszystko byłoby ok tylko ta cena nie na moją kieszeń, a auto miałbym od ręki z pięknym jasnym środkiem.