Bronek

Pionier e-mobilności
Chipa, ale bez Redaktora Naczelnego w pandemi im wszczepili. No to są skutki .

Ja mam to ...i jak pisałem. Róbmy swoje i wcale nie namawiajmy też na panele phv , bo nam nasze zdechną gdy pojawi się napięcie powyżej 250 V w sieci i na EV też nie radzę, bo będziemy stali w kolejkach na łdowarkach.
Dzisiaj znajomy wyjechał mi ze śladem węglowym jako argumentem na nie, zaraz po tym jak skrytykował białą tapicerkę . Nie dość że brudas, to jeszcze niedouczony .Takich mam znajomych .

Last edited:

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Chipy ale bez Redaktora Naczelnego w pandemi im wszczepili. No to są skutki .

Ja mam to ...i jak pisałem. Róbmy swoje i wcale nie namawiajmy też na panele phv , bo nam nasze zdechną gdy pojawi się napięcie powyżej 250 V w sieci i na EV też nie radzę, bo będziemy stali w kolejkach na łdowarkach.
Dzisiaj znajomy wyjechał mi ze śladem węglowym jako argumentem na nie, zaraz po tym jak skrytykował białą tapicerkę . Nie dość że brudas, to jeszcze niedouczony .Takich mam znajomych .
Kurcze, @Bronek masz rację. Zamôwiłem Teslę po szczepieniu! Tylko nie pamiętam czy po pierwszej czy po drugiej dawce. Chip mi się zwiesił i zamiast Gatesa steruje mną Musk.

Michal

Moderator
Kurcze, @Bronek masz rację. Zamôwiłem Teslę po szczepieniu! Tylko nie pamiętam czy po pierwszej czy po drugiej dawce. Chip mi się zwiesił i zamiast Gatesa steruje mną Musk.
Ja Tesla jechałem na szczepienie... Przypadek? Nie sądzę...

pmlody

Pionier e-mobilności
Że 3 godziny na ładowarce w trasie.
A ja głupi nie wiedziałem. Dzisiaj zdążyłem zrobić siku, zerknąć do biedy po mięso dla psów, wróciłem do auta. Zadzwoniła żona żeby do apteki skoczyć. No to patrzę, mam jeszcze 5% to idealnie. A tu dupa tam, przeladowalem 7%...

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
A ja głupi nie wiedziałem. Dzisiaj zdążyłem zrobić siku, zerknąć do biedy po mięso dla psów, wróciłem do auta. Zadzwoniła żona żeby do apteki skoczyć. No to patrzę, mam jeszcze 5% to idealnie. A tu dupa tam, przeladowalem 7%...
Nie znasz się to się nie odzywaj ;) W radiu gadali! Sam Zientarski! I Zientarska! Przecież oni lepiej wiedzą i niby dlaczego mieliby kłamać?

Bronek

Pionier e-mobilności
To się wszystko pomalutku, składa w jedną całość. Społeczność forum wytropiła wielki spisek... I jeszcze biednym roślinom pożywienie chcemy odebrać.
Rośliny są zaniepokojone podobnie jak żona gdy mąż jada na mieście i zaraz zasypia .
Myślą że są już niepotrzebne .
Rośliny tak mogą sądzić !
W końcu to z nich powstają paliwa kopalne.

A jak będzie energia odnawialna . ? To tylko im tlen produkować pozostanie , podobnie jak tylko pranie żonom . No rośliny jeszcze do żarcia sie nadadzą , a żony do prasowania, to tyle na otarcie łez

Last edited: