Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
Tak jak ten tutaj, co specjalnie założył konto, żeby zaorać ekoterro nas oświecić, a tylko coraz bardziej się kompromituje 
Nie jedyne - https://forum.elektrowoz.pl/members/gqx87.1714/Tak jak ten tutaj, co specjalnie założył konto, żebyzaorać ekoterronas oświecić, a tylko coraz bardziej się kompromituje![]()
Kurcze, @Bronek masz rację. Zamôwiłem Teslę po szczepieniu! Tylko nie pamiętam czy po pierwszej czy po drugiej dawce. Chip mi się zwiesił i zamiast Gatesa steruje mną Musk.Chipy ale bez Redaktora Naczelnego w pandemi im wszczepili. No to są skutki .
Ja mam to ...i jak pisałem. Róbmy swoje i wcale nie namawiajmy też na panele phv , bo nam nasze zdechną gdy pojawi się napięcie powyżej 250 V w sieci i na EV też nie radzę, bo będziemy stali w kolejkach na łdowarkach.
Dzisiaj znajomy wyjechał mi ze śladem węglowym jako argumentem na nie, zaraz po tym jak skrytykował białą tapicerkę . Nie dość że brudas, to jeszcze niedouczony .Takich mam znajomych .
A ja głupi nie wiedziałem. Dzisiaj zdążyłem zrobić siku, zerknąć do biedy po mięso dla psów, wróciłem do auta. Zadzwoniła żona żeby do apteki skoczyć. No to patrzę, mam jeszcze 5% to idealnie. A tu dupa tam, przeladowalem 7%...Że 3 godziny na ładowarce w trasie.
To się wszystko pomalutku, składa w jedną całość. Społeczność forum wytropiła wielki spisek... I jeszcze biednym roślinom pożywienie chcemy odebrać.Ja Tesla jechałem na szczepienie... Przypadek? Nie sądzę...
Nie znasz się to się nie odzywajA ja głupi nie wiedziałem. Dzisiaj zdążyłem zrobić siku, zerknąć do biedy po mięso dla psów, wróciłem do auta. Zadzwoniła żona żeby do apteki skoczyć. No to patrzę, mam jeszcze 5% to idealnie. A tu dupa tam, przeladowalem 7%...
Rośliny są zaniepokojone podobnie jak żona gdy mąż jada na mieście i zaraz zasypia .To się wszystko pomalutku, składa w jedną całość. Społeczność forum wytropiła wielki spisek... I jeszcze biednym roślinom pożywienie chcemy odebrać.