piotrazz
Posiadacz elektryka
Czyli jest to jednak plac Arvala? A nasz opiekun twierdzi, że Tesli i nie mają placu w Wilanowie ;-) Co za burdel...Był niedawno post że Arvala plac w Wilanowie jest zatkany TM3 już z tablicami itd.
Czyli jest to jednak plac Arvala? A nasz opiekun twierdzi, że Tesli i nie mają placu w Wilanowie ;-) Co za burdel...Był niedawno post że Arvala plac w Wilanowie jest zatkany TM3 już z tablicami itd.
Tych aut tyle tam mają, że może przez to nie mogą jej znaleźćCzyli jest to jednak plac Arvala? A nasz opiekun twierdzi, że Tesli i nie mają placu w Wilanowie ;-) Co za burdel...
Nie mogę znaleźć tego posta - podeślesz link? Ewentualnie adres tego placuTych aut tyle tam mają, że może przez to nie mogą jej znaleźć![]()
Nie mogę znaleźć tego posta - podeślesz link? Ewentualnie adres tego placu![]()
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
View attachment 9936
Jak masz już VIN to pewnie w ciągu 2 tygodni będzie w WarszawieMały update mojego zamówienia, dostałem właśnie VINa termin odbioru zaktualizował się z "do ustalenia" na "kwiecień czerwiec"