KrzysztofFly
Moderator
No ale chyba tylko w postaci niepotrzebnych wątków na forum.Została Wam Izera.
No ale chyba tylko w postaci niepotrzebnych wątków na forum.Została Wam Izera.
Polecam powyższe, w sensie odpuszczenie sobie czytania. Twitter / X to jedno z najgorszych miejsc w sieci, bazuje na tym by antagonizować, prowokować, poniżać. A że czym się karmisz takim się stajesz, to grono zagorzałych zwolenników jakiejkolwiek ze stron któregokolwiek sporu staje się fanatykami.Zacznijcie od bojkotu Xsa , tu niby łatwiej ale czy na pewno ? Wymaga poświęcenia u wielu , bólu itd ...A to groźniejszy twór niż samochód .
Tu się pochwalę patriotyzmem, nie obserwuje i nie napisalem nic . Mam jakieś konto odziedziczone po Twiiterze.
akurat wczoraj ogladalem dokument o masakrach dokonywanych przez japonczykow - takze z tym lexusem to tez tak, powiedzmy no nie za szczesliwieJa już podjąłem tą rękawicę i w ramach protestu nie kupiłem kolejnego Mercedesa tylko Lexus made in Japan 🤣✌️👍😎
dobrze piszeszZacznijcie od bojkotu Xsa , tu niby łatwiej ale czy na pewno ? Wymaga poświęcenia u wielu , bólu itd ...
No właśnie, a gdzie Ty żyjesz na tej obczyźniedobrze piszesz
nie mam X-a, insta, fejsunia, tiktoka itd - jedyne socjale to 2,3 fora i 2 grupy na telegramie - a poniewaz na obczyznie .pl tv tez nie mam to zyje szczesliwie ;D
wpadne na wakacje - troche boje sie elektrykiem no ale do odwaznych swiat nalezy - zobacze jakiego prezydenta sobie wybraliscieNo właśnie, a gdzie Ty żyjesz na tej obczyźnie, czas wracać do PL
. Tylko u nas jest "normalnie"
.
Każdy ma „swego” krzywdziciela.akurat wczoraj ogladalem dokument o masakrach dokonywanych przez japonczykow - takze z tym lexusem to tez tak, powiedzmy no nie za szczesliwie![]()