mm-tesla
Posiadacz elektryka
To Waymo może w każdej chwili przejąć zdalny kierowca... więc jak tylko się gubi to jest przejmowane, pasażer nawet o tym nic nie wie.Poki co male porownanie waymo/ fsd
Warto poczytac komentarze
To Waymo może w każdej chwili przejąć zdalny kierowca... więc jak tylko się gubi to jest przejmowane, pasażer nawet o tym nic nie wie.Poki co male porownanie waymo/ fsd
Warto poczytac komentarze
Chciałbyś 😆 Nie wszystko da się zasypać lepszym prockiem, UI potrafi przyciąć w każdym modeluMało że teselka nie wyhamuje, to potrafi zaskoczyć chwilowym zwisem widoku z tylnej kamery. Choć może współczesne MCU z AMD nie ma już tego problemu.
Ale to wrażenia po wcześniejszej wersji 6.9, czy w ogóle pierwszy Twój kontakt z Vision? Bo jak po poprzedniej wersji, to trochę mam obaw, bo miałem tą wersję 6.9 i było w miarę spoko, tam gdzie jeżdżę dawała radę całkiem fajnie w porównaniu do Leosia z czujnikami. Update wgrał się dziś rano, ale trasa dopiero jutro, więc trochę się zastanawiam jak będzie.Ja się też przejechałem i niestety moje wrażenia są raczej słabe, w dużym skrócie to działa fatalnie, widzi rzeczy których nie ma, te linie skaczą. No może to dopracują, w obecnej formie gadżet na którym ciężko polegać, a warunki oświetleniowe dla kamer idealne były.