danielm
Pionier e-mobilności
skoro ci nie pokazuje to masz darmowe ładowanie? musi ci pokazywaćCzy ktoś mi powie jak jest z tym pokazywaniem ceny pudu na SUC w aucie? bo mi nie pokazuje i czy trzeba mieć premium???
skoro ci nie pokazuje to masz darmowe ładowanie? musi ci pokazywaćCzy ktoś mi powie jak jest z tym pokazywaniem ceny pudu na SUC w aucie? bo mi nie pokazuje i czy trzeba mieć premium???
Jak tesla 3 ma darmowe ładowanie? żeby było śmiesznie jeszcze się nie lądowałem na SUCskoro ci nie pokazuje to masz darmowe ładowanie? musi ci pokazywać
więc pokaż jak Ci nie pokazuje cen. ponad 100 sesji ładowania SUC w tesla 3, wszystkie za 0złJak tesla 3 ma darmowe ładowanie? żeby było śmiesznie jeszcze się nie lądowałem na SUC![]()
Jakim cudem?więc pokaż jak Ci nie pokazuje cen. ponad 100 sesji ładowania SUC w tesla 3, wszystkie za 0zł![]()
Przypadkiem nie odbierałeś auta pod koniec roku? Może dostałeś bonus darmowych kwh na SUC?Jak tesla 3 ma darmowe ładowanie? żeby było śmiesznie jeszcze się nie lądowałem na SUC![]()
Czy ktoś mi powie jak jest z tym pokazywaniem ceny pudu na SUC w aucie? bo mi nie pokazuje i czy trzeba mieć premium???
W garażu pokazuje, więc chyba potrzebowała WIFI ale teraz w mieście mi pokazuje ,nie wiem co się stało.Przypadkiem nie odbierałeś auta pod koniec roku? Może dostałeś bonus darmowych kwh na SUC?
Poznań bogatszy region 🤣tylko w Krakowie jest niższa cena? W Poznaniu pokazuje 2,30 i 2,55
warszawa radom i karowice najtańsze choć nawet w katowicach są różne ceny mimo że łądowarki niedaleko siebietylko w Krakowie jest niższa cena? W Poznaniu pokazuje 2,30 i 2,55
Lepiej jakby szły w dół.Ceny na SuC są dynamiczne. Sprawdźcie w swoich autach. Zmieniają się co jakiś czas. Było taniej jest trochę drożej.
Lepiej jakby szły w dół.
w środe spadły sprawdzałem we wtorek wszystkie stacje a od środy ciągle zapominam. za 45ruszam do miasta, jak nie zapomne sprawdze. w apce miały sie wyświetlać po ostatniej aktualizacji ale ja tego nie widzęDzisiaj chyba tez rekordowe spadki. Byłem w salonie to Poznań pokazywało mi 1.75
Może ktoś potwierdzi u siebie
OlaBoga!ceny z dzisiaj:
ciechocinek: 1,95/215
radom: 1,75/1,95
lublin: 1,85/2,05
rzeszów: 1,70/1,90
kraków: 1,70/1,90
katowice: 1,80/2,00
kostomłoty: 2,00/2,20
poznań: 1,95/2,15
To jak za darmo 🔥ceny z dzisiaj:
ciechocinek: 1,95/215