A u nas w Polsce... to nawet butelki po piwie nie chcą przyjąć z powrotem. Ma Pan paragon? Nie można oddać. Czemu nie można? Bo dostawaliśmy za dużo butelek. WTF? Rzadko kupuję piwo, ale ja już kupuję to staram się w bezzwrotnej butelce, bo i tak wiem, że zostanę wydymany na te 50 czy już czasem 70 groszy.
Za ile to miesięcy? Czy to jest potwierdzona informacja? Podasz źródło tych rewelacji?A co powiesz na to? Benzyna i Diesel nie będą produkowane niedługo i zostaną same EV i ceny za prąd będą takie jakbyś jeździł BMW M3 V8? ??
Dokładnie tak było u mnie, najlepsza automatyczna sortownia w kraju, koszty śmieci jakieś pomijalne, 20pln czy coś. Teraz sortowanie i inna firma i dramat, ponad 100pln od domu.Jak sie wczytacie w sortowanie smieci to to nasze sortowanie w domu to jest wyciaganie kasy od nas mieszkancow. Juz teraz sa systemy ktore 5x lepiej sortuja niz czlowiek i robia to automatycznie… ale skoro gminom zabrali kase z podatkow, uzytkowania wieczystego… to dali im zarzadzanie smieciami, sami wybieraja firmy, sa przekrety, duzo roznych kublow itp. I pakowanie galezi w 20workow bo zwiazanych nie zabiora…
Jest po zalogowaniu w Dokumenty, rzeczywiście pamiętam że trudno było dotrzeć, ja szukałem faktury za premium i tam znalazłem. Jak będę miał dostęp do kompa to się przebije, ale jest na stronie po zalogowaniu razem z fakturami za SCw listopadzie we Francji opusccili i to bardzo mocno ceny na SC
![]()
Grosse baisse de prix dans les Superchargeurs Tesla
Les prix de la Supercharge baissent, continuant à fluctuer au gré des prix de l'énergie.insideevs.fr
- wiecie skad poprzez www mozna pobrac historie oplat? poprzednie miejsce chyba jakos schowali. tylko w apce moge znalezc .pdy z fakturami