S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
he,he chyba zbyt daleko idące wnioskiPorównanie bez sensu. A Kaziukowi tak naprawdę chodziło o odbycie stosunku płciowego z panią uczycielką.
he,he chyba zbyt daleko idące wnioskiPorównanie bez sensu. A Kaziukowi tak naprawdę chodziło o odbycie stosunku płciowego z panią uczycielką.
zrobiłeś mi dzień. piękna chwila. niniejszym dostajesz od mnie odznaczenie elektrowozu za promocję elektryzującej coolturyWolność to wiatr, co niesie duszę ponad granice i bariery, to przestrzeń nieba, gdzie myśl swobodnie szybować może. To szept serca w zgodzie z własnym rytmem, melodia życia grana na strunach wyborów. Wolność to blask poranka w oczach człowieka, który zna wartość chwili i oddech, którym smakujesz świat bez kajdan. Jest jak rzeka, która płynie tam, gdzie zechce, niosąc ze sobą pragnienie, by być sobą w każdej kropli istnienia.
@cooler ty mnie zadziwiasz. podpisuję się pod twoimi słowami.Nie po to tyle się mówiło o uniezależnieniu się od wielkich koncernów paliwowych, jeździe na własnym prądzie (nie możesz postawić w domu petrochemii, a panele pv tak!) aby teraz uzależnić się od dostawców ładowarek. Z jednego uzależnienia w drugie - ja mówię stanowcze NIE!
Tylko duże baterie i tego trzeba żądać od producentów BEV. Inaczej dalej będziemy pracować na kogoś bogatego. Pewnie nawet tą samą firmę lub bogacza typu kulczuk czy inny wąsik który nas wcześniej doił na paliwach.
to nawet mozliwe ze sie otarlismy bo jakos w tym roku robilem podyplomowke na umk w toruniu - wlasnie informatykeNa IRC’u w 1999 roku. Studiowała matematykę i informatykę na UMK w Toruniu. Dla niewtajemniczonych, IRC to był taki Messenger zeszłego tysiąclecia 🙂