Juniper - czy warto czekać?

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Porównanie bez sensu. A Kaziukowi tak naprawdę chodziło o odbycie stosunku płciowego z panią uczycielką.
he,he chyba zbyt daleko idące wnioski ;) ale może i tutaj mógłbyś szerzej rozwinąć temat jak już tak się znasz ;)

S

Gość
Wolność to wiatr, co niesie duszę ponad granice i bariery, to przestrzeń nieba, gdzie myśl swobodnie szybować może. To szept serca w zgodzie z własnym rytmem, melodia życia grana na strunach wyborów. Wolność to blask poranka w oczach człowieka, który zna wartość chwili i oddech, którym smakujesz świat bez kajdan. Jest jak rzeka, która płynie tam, gdzie zechce, niosąc ze sobą pragnienie, by być sobą w każdej kropli istnienia.
zrobiłeś mi dzień. piękna chwila. niniejszym dostajesz od mnie odznaczenie elektrowozu za promocję elektryzującej cooltury ;)

S

Gość
Nie po to tyle się mówiło o uniezależnieniu się od wielkich koncernów paliwowych, jeździe na własnym prądzie (nie możesz postawić w domu petrochemii, a panele pv tak!) aby teraz uzależnić się od dostawców ładowarek. Z jednego uzależnienia w drugie - ja mówię stanowcze NIE!
Tylko duże baterie i tego trzeba żądać od producentów BEV. Inaczej dalej będziemy pracować na kogoś bogatego. Pewnie nawet tą samą firmę lub bogacza typu kulczuk czy inny wąsik który nas wcześniej doił na paliwach.
@cooler ty mnie zadziwiasz. podpisuję się pod twoimi słowami.

Bronek

Pionier e-mobilności
Czyli docelowo ma być samochód który naładujesz w domu i drugi raz u celu podróży? Czy od razu na całą jazdę?
Drugie pytanie : od ilu ładowarek na trasie liczymy uzależnienie ? Od 2 czy 5ciu ?...
Jakaś paranoja? Czy jedzenie 5 ciu posiłków zamiast trzech jest uzależnieniem od jedzenia ?
To oczywisie uzależnia od wielkich koncernów spożywczych.
Pieniadz musi krążyć , inaczej od jutra prosiaki będziemy hodować w wannie a ziemniaki na balkonie .

S

Gość
jak już @Bartosz poetycko wypowiedział się w tym wątku to i ja paradoksalnie spróbuję:
tylko proszę bez hejtu ;) wiem, że jesteście typem wrażliwca i płaczecie na romansach

w teslę zaklęte kółko graniaste
czapki przyciasne ego za małe
myśli nie własne na paradoksy
wręcz ogorzałe małe światełko
od jupitera powieki zamknięte
ale afera ignorują jasna cholera

Last edited by a moderator:
S

Gość
było coś dla duszy a teraz coś dla rozumu. nawet w Norwegii gdzie jest super infrastruktura jednak klienci wybierają większe baterie.

p0li

Pionier e-mobilności
Na IRC’u w 1999 roku. Studiowała matematykę i informatykę na UMK w Toruniu. Dla niewtajemniczonych, IRC to był taki Messenger zeszłego tysiąclecia 🙂
to nawet mozliwe ze sie otarlismy bo jakos w tym roku robilem podyplomowke na umk w toruniu - wlasnie informatyke :)

S

Gość
i kolejny kwiatek do starego kożucha: