możesz podrzucić linka?czytając forum o problemach innych z Q6
możesz podrzucić linka?
Udało się.Cześć, pisałeś w pierwszym poście, że nie możesz podpiąć cyfrowego kluczyka, w końcu Ci się udało? Jak tego dokonałeś? Moja aplikacja twierdzi że telefon jest zgodny ale usługa wysłała nieprawidłową odpowiedź. W samochodzie jak kliknę ikonę z kluczykiem to mam komunikat żeby najpierw skonfigurować w urządzeniu. Za cholerę nie potrafię tego przebrnąć.
Android, nie mam, mam tylko zeby na telefonie najpierw ogarnac, z reszta jestem głównym - jedynym na razie.Udało się.
Czy masz w aucie, w momencie robienia tego, że nie jesteś głównym użytkownikiem? Jak dobrze pamiętam na dole był taki napis.
PS. Android?
Dlatego pytam o to czy tam na dole nie ma czegoś takiego, bo ja miałem - że jestem głównym, ale jednak w tym konkretnie miejscu było coś takiego, że trzeba ustawić główne urządzenie czy coś w tym stylu i potrzebny był telefon do kierownika serwisu - i ogarnął zdalnie w 3 minuty. Bardzo podobnie brzmi Twój opis.Android, nie mam, mam tylko zeby na telefonie najpierw ogarnac, z reszta jestem głównym - jedynym na razie.
Mam serwis w piątek, to może to ogarniemy z "kierownikiem"Dlatego pytam o to czy tam na dole nie ma czegoś takiego, bo ja miałem - że jestem głównym, ale jednak w tym konkretnie miejscu było coś takiego, że trzeba ustawić główne urządzenie czy coś w tym stylu i potrzebny był telefon do kierownika serwisu - i ogarnął zdalnie w 3 minuty. Bardzo podobnie brzmi Twój opis.
PS Na androidzie słabo to działa. Nie działa w kluczu UWB i musisz odblokowywać/blokować auto z telefonu i wkładać go do podstawki żeby ruszyć. Niewygodne