pmlody
Pionier e-mobilności
nie maHm rzeczywiście prawda, przyciski jeszcze są do sterowania lusterkami
to nie audi, tutaj wyświetlacz jest czytelny nawet w słońcu.a w słońcu jest nieczytelny
nie maHm rzeczywiście prawda, przyciski jeszcze są do sterowania lusterkami
to nie audi, tutaj wyświetlacz jest czytelny nawet w słońcu.a w słońcu jest nieczytelny
Kiedy brak merytorycznych argumentów jak widać pozostaje przyczepienie się do jakiegos nieistotnego detalu.Hm rzeczywiście prawda, przyciski jeszcze są do sterowania lusterkami i szybami, a tak to trzeba macać na ekranie wszystko kþory sie brudzi a w słońcu jest nieczytelny 😒
Po kiego go przekonujecie? Powariowaliscie...Drodzy współużytkownicy, przypominam o możliwości ignorowania konkretnych osobników.
Ja tam lubię sobie oglądać takie sparingi, więc kontynuujcie.🍿
Zawsze jestem ciekaw wadliwości tych ekranów, na których prawie wszystko się robi dzisiaj, ekrany w samolotach są raczej lepszej jakości niż w autach i raczej nie służą jako kamery cofaniaKiedy brak merytorycznych argumentów jak widać pozostaje przyczepienie się do jakiegos nieistotnego detalu.
Dziwnym trafem w lotnictwie przeszli z miliona przycisków i wskaźników na zegary cyfrowe… gluptaki… nie mieli takiego rozgarniętego @gqx
Serio, ma warstwę przeciwodblaskową? Przydałaby mi się taka na telefonie, ale ślady paluchów zostająnie ma
to nie audi, tutaj wyświetlacz jest czytelny nawet w słońcu.
Czytelność w słońcu zależy od jasności (siły podświetlenia) a nie warstwy przeciwodblaskowej. W telefonach problemem jest zużycie energii przez podświetlenie, w samochodach można to pominąć bo bateria jest 'trochę' większa. Ślady palców ogranicza porządna warstwa oleofobowa ale jeśli komuś to nie wystarczy to co za problem nakleić folię na wyświetlacz, która praktycznie likwiduje zostawianie odcisków i można sobie wybrać według gustu wersję przeźroczystą lub matową.Serio, ma warstwę przeciwodblaskową? Przydałaby mi się taka na telefonie, ale ślady paluchów zostają
A dzięki za uświadomienieCzytelność w słońcu zależy od jasności (siły podświetlenia) a nie warstwy przeciwodblaskowej. W telefonach problemem jest zużycie energii przez podświetlenie, w samochodach można to pominąć bo bateria jest 'trochę' większa. Ślady palców ogranicza porządna warstwa oleofobowa ale jeśli komuś to nie wystarczy to co za problem nakleić folię na wyświetlacz, która praktycznie likwiduje zostawianie odcisków i można sobie wybrać według gustu wersję przeźroczystą lub matową.