pmlody

Pionier e-mobilności

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Hm rzeczywiście prawda, przyciski jeszcze są do sterowania lusterkami i szybami, a tak to trzeba macać na ekranie wszystko kþory sie brudzi a w słońcu jest nieczytelny 😒
Kiedy brak merytorycznych argumentów jak widać pozostaje przyczepienie się do jakiegos nieistotnego detalu.
Dziwnym trafem w lotnictwie przeszli z miliona przycisków i wskaźników na zegary cyfrowe… gluptaki… nie mieli takiego rozgarniętego @gqx

daniel

Señor Meme Officer
Drodzy współużytkownicy, przypominam o możliwości ignorowania konkretnych osobników. :)
Ja tam lubię sobie oglądać takie sparingi, więc kontynuujcie.🍿

cooler

Pionier e-mobilności
Drodzy współużytkownicy, przypominam o możliwości ignorowania konkretnych osobników. :)
Ja tam lubię sobie oglądać takie sparingi, więc kontynuujcie.🍿
Po kiego go przekonujecie? Powariowaliscie...
Jeszcze kupi i będzie nam ładowarki blokował. A było tak pusto, fajnie, to se poczekacie na tych których tu przekonujecie aż się naładują w trasie godzinkę + wasze ładowanie.

A więc powtarzajcie za mną:
elektryki są nieekologiczne, drogie, wolne, nie nadają się na trasę, w dodatku się palą bez możliwości ugaszenia. Wstyd mi nimi jeździć i gdyby nie to że musiałem kupić drogie auto bo koszty to do dziś bym jeździł śmierdzącym 20-sto letnim dieslem który oczyszcza powietrze w miastach i w ogóle to jest wolność wyboru, a duszący zapach spalin TDi jest uwielbiany przez dzieci i ich rodziców, dlatego nigdy nie wyłącza się wspaniale klekoczacego pracującego silnika czekając na dzieci przed szkołą, zwłaszcza zimą.
TDi brzmi dumnie, jeżdżą nimi osoby zaradne, dbające o ekologię i emisję CO oraz ze wszystkich sił chcące oczyścić powietrze w miejscu pracy i zamieszkania.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja się teraz krótko tłumaczę dlaczego kupiłem elektryka :
"Tak podrożało paliwo , że mnie nie stać aby korzystać jak kiedyś z samochodu spalinowego . Musiałem też kupić drogie auto, bo sąsiedzi mają Porsczaki , Merce i Audice na wypasie , a u nas wiadomo , że wizerunek jest najważniejszy .
Kupiłem też w miarę drogie ale gdyby to było ICE, to by na ogół stało w garażu z braku (nie mam już kasy na paliwo, niemal cala poszła na samochód )
Idzie wiosna, więc szkoda życia mego na jazdy na tankowanie.
Pomijam fakt, że jest to najbystrzejsza fura we wsi .

Last edited:

gqx

Nowy na Forum
Kiedy brak merytorycznych argumentów jak widać pozostaje przyczepienie się do jakiegos nieistotnego detalu.
Dziwnym trafem w lotnictwie przeszli z miliona przycisków i wskaźników na zegary cyfrowe… gluptaki… nie mieli takiego rozgarniętego @gqx
Zawsze jestem ciekaw wadliwości tych ekranów, na których prawie wszystko się robi dzisiaj, ekrany w samolotach są raczej lepszej jakości niż w autach i raczej nie służą jako kamery cofania

Olecki

Pionier e-mobilności
Serio, ma warstwę przeciwodblaskową? Przydałaby mi się taka na telefonie, ale ślady paluchów zostają
Czytelność w słońcu zależy od jasności (siły podświetlenia) a nie warstwy przeciwodblaskowej. W telefonach problemem jest zużycie energii przez podświetlenie, w samochodach można to pominąć bo bateria jest 'trochę' większa. Ślady palców ogranicza porządna warstwa oleofobowa ale jeśli komuś to nie wystarczy to co za problem nakleić folię na wyświetlacz, która praktycznie likwiduje zostawianie odcisków i można sobie wybrać według gustu wersję przeźroczystą lub matową.

gqx

Nowy na Forum
Czytelność w słońcu zależy od jasności (siły podświetlenia) a nie warstwy przeciwodblaskowej. W telefonach problemem jest zużycie energii przez podświetlenie, w samochodach można to pominąć bo bateria jest 'trochę' większa. Ślady palców ogranicza porządna warstwa oleofobowa ale jeśli komuś to nie wystarczy to co za problem nakleić folię na wyświetlacz, która praktycznie likwiduje zostawianie odcisków i można sobie wybrać według gustu wersję przeźroczystą lub matową.
A dzięki za uświadomienie