electricar
Zadomawiam się
a zestaw od Armaniego jest ? Jak ty wsiadziesz w to auto ?? Nie mów że w zwykłych ciuchach ;D
Android nie nadaje się do elektrykow. Zbyt popularny.
Android nie nadaje się do elektrykow. Zbyt popularny.
Niro ma iOsa bezprzewodowego? To by był spory plus.Do nowej Niro EV lepszy iPhone czy coś z androidem?
Co mnie Mustang, ja napisałem o Niro. Czyli oba są przewodowe, zatem przewagą CarPlaya jest to, że jest na całym ekranie (nie mylę się?), w przeciwieństwie do Androida, który jest tylko na 2/3 ekranu.Czytaj że zrozumieniem, jemu bezprzewodowo łączy się w mustangu. Na razie w żadnej kia nie dział bezprzewodowo.
Wybierz to, co lubisz bardziejDo nowej Niro EV lepszy iPhone czy coś z androidem?
W cenniku Niro są 2 immobilizery do zamontowania w ASOA ja mam pytanie o zabezpieczenia antykradzieżowe. Jakie można zamontować dodatkowo oprócz fabrycznego immobilaizera? W benzyniaku miałem alarm i blokade skrzyni a w Niro EV oprócz alarmu co jeszcze można domontować?
Ja zainstalowalem EMG QX-IMMO - jest w cenniku za 1457, otrzymujesz dodatkowa "pastylke" ktora musui byc wewnatrz pojazdu jak chcesz go uruchomic. Chyba dziala bo bez niej nie da sie wlaczyc EV, mozna tylko otworzyc samochod.A ja mam pytanie o zabezpieczenia antykradzieżowe. Jakie można zamontować dodatkowo oprócz fabrycznego immobilaizera? W benzyniaku miałem alarm i blokade skrzyni a w Niro EV oprócz alarmu co jeszcze można domontować?
Czy jest opcja awaryjnego uruchomienia, np. po wyczerpaniu baterii "pastylki" albo - o zgrozo - zgubieniu?Ja zainstalowalem EMG QX-IMMO - jest w cenniku za 1457, otrzymujesz dodatkowa "pastylke" ktora musui byc wewnatrz pojazdu jak chcesz go uruchomic. Chyba dziala bo bez niej nie da sie wlaczyc EV, mozna tylko otworzyc samochod.