electricar

Zadomawiam się
a zestaw od Armaniego jest ? Jak ty wsiadziesz w to auto ?? Nie mów że w zwykłych ciuchach ;D

Android nie nadaje się do elektrykow. Zbyt popularny.

vwir

Pionier e-mobilności
Miałem android auto, mam carplay i to jest przepaść. Carplay po prostu działa. Łączy się bezprzewodowo z Mach-E, przewodowo z leafem, bez żadnych problemów. A android auto czasami działał a czasami nie. Jak miał ochotę. Do tego w leafie czasami się restartował. Nie wiem jak w Niro, ale na podstawie własnych doświadczeń polecam carplay.

Jobski

Fachowiec
Czytaj że zrozumieniem, jemu bezprzewodowo łączy się w mustangu. Na razie w żadnej kia nie dział bezprzewodowo.

pawcjo

Posiadacz elektryka
Czytaj że zrozumieniem, jemu bezprzewodowo łączy się w mustangu. Na razie w żadnej kia nie dział bezprzewodowo.
Co mnie Mustang, ja napisałem o Niro. Czyli oba są przewodowe, zatem przewagą CarPlaya jest to, że jest na całym ekranie (nie mylę się?), w przeciwieństwie do Androida, który jest tylko na 2/3 ekranu.

PabloPN

Posiadacz elektryka
A ja mam pytanie o zabezpieczenia antykradzieżowe. Jakie można zamontować dodatkowo oprócz fabrycznego immobilaizera? W benzyniaku miałem alarm i blokade skrzyni a w Niro EV oprócz alarmu co jeszcze można domontować?

less

Posiadacz elektryka
A ja mam pytanie o zabezpieczenia antykradzieżowe. Jakie można zamontować dodatkowo oprócz fabrycznego immobilaizera? W benzyniaku miałem alarm i blokade skrzyni a w Niro EV oprócz alarmu co jeszcze można domontować?
W cenniku Niro są 2 immobilizery do zamontowania w ASO

Szczurek

Zadomawiam się
Ja zainstalowalem EMG QX-IMMO - jest w cenniku za 1457, otrzymujesz dodatkowa "pastylke" ktora musui byc wewnatrz pojazdu jak chcesz go uruchomic. Chyba dziala bo bez niej nie da sie wlaczyc EV, mozna tylko otworzyc samochod.

Wojciech

Zadomawiam się
Ja zainstalowalem EMG QX-IMMO - jest w cenniku za 1457, otrzymujesz dodatkowa "pastylke" ktora musui byc wewnatrz pojazdu jak chcesz go uruchomic. Chyba dziala bo bez niej nie da sie wlaczyc EV, mozna tylko otworzyc samochod.
Czy jest opcja awaryjnego uruchomienia, np. po wyczerpaniu baterii "pastylki" albo - o zgrozo - zgubieniu?