JareG
Pionier e-mobilności
To jakiś mały czołg jest, czy co..?ja oszczędzam swoje serce (mam zbiornik 128l)![]()
Pozdrawiam
To jakiś mały czołg jest, czy co..?ja oszczędzam swoje serce (mam zbiornik 128l)![]()
Ja mam chyba z 90 litrów. Wolę nie sprawdzać bo nie umiem do tylu liczyć 😁ja oszczędzam swoje serce (mam zbiornik 128l)![]()
elektryki nie stanieja tylko spalinowki zdrozeja co juz ma miejsce, juz dzis w segmentach np D odpowiednik elektryczny jest tanszy niz benzynowy (BMW 330i vs Tesla 3)Mam nadzieję, że w perspektywie np 5 lat ceny elektryków się urealnią w stosunku do spalinowych. Bo teraz np ten "nasz" Leaf ma bardzo dobrą cenę ale takie elektryki "poważniejsze" (zasięg Zawsze min 400km) mają ceny dosyć głupawe niestety.
za to taki ktory chciales kupic np rok temu kupisz drozej o 50-70 tysa co najśmieszniejsze na obecnym rynku, 3 letni samochód sprzedam za tyle za ile kupiłem ☺
Niestety większość elektryków ma bardzo dziwne ceny.elektryki nie stanieja tylko spalinowki zdrozeja co juz ma miejsce, juz dzis w segmentach np D odpowiednik elektryczny jest tanszy niz benzynowy (BMW 330i vs Tesla 3)
Jakaś bujda, a nie realne pomiary.Za ev-database.org pomiary realne