No dobra, udało się to zamontować bez zniszczenia plastików. W sumie 15 minut roboty, przy użyciu tej dołączonej łyżki. Wziąłem w wersji z guzikami, bo ten panel knob raczej by mnie drażnił. Montaż prosty, chociaż nie aż tak prosty jak na filmiku, w każdym razie przy pierwszym zdejmowaniu plastików.
Bardzo korzystnie zaskakuje software (Android). Ktoś spędził masę czasu nad tą aplikacją. Dopracowana, łączenie z commanderem bez problemu, update oprogramowania również.
Jak na razie skonfigurowałem commandera i pierwsze wrażenia:
- Wyłączenie ostrzeżenia o prędkości -samo to jest warte zakupu
- Kierunkowskaz sygnalizowany zielonym ambientem - fajne i chyba użyteczne.
- Opcje do autopilota (wyłączanie przed przekroczeniem prędkości, włączenie po powrocie na pas) - super sprawa.
- Pewnie włączę jeszcze otwieranie frunk'a z klamki
Pomysł na guziki to jak na razie światła - nic mnie tak nie wkurza w Tesli jak przeklikiwanie się przez menu, przy sporej prędkości, po tym jak pogorszyła się widoczność.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością i funkcjonalnością.
Bardzo korzystnie zaskakuje software (Android). Ktoś spędził masę czasu nad tą aplikacją. Dopracowana, łączenie z commanderem bez problemu, update oprogramowania również.
Jak na razie skonfigurowałem commandera i pierwsze wrażenia:
- Wyłączenie ostrzeżenia o prędkości -samo to jest warte zakupu
- Kierunkowskaz sygnalizowany zielonym ambientem - fajne i chyba użyteczne.
- Opcje do autopilota (wyłączanie przed przekroczeniem prędkości, włączenie po powrocie na pas) - super sprawa.
- Pewnie włączę jeszcze otwieranie frunk'a z klamki
Pomysł na guziki to jak na razie światła - nic mnie tak nie wkurza w Tesli jak przeklikiwanie się przez menu, przy sporej prędkości, po tym jak pogorszyła się widoczność.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością i funkcjonalnością.