Czytam ten wątek z racji posiadania PV i od momentu postu 37 jest on trochę zagmatwany. Bo nagła pada nazwa firmy, w następnym poście jest podana, może trochę niejasno odpowiedź gdzie w Warszawie robią dobrze. Potem jest, moim zdaniem posądzenie o kryptoreklamę firmy fototechnik, pomyślałem że może ktos wie coś więcej jakieś możliwości sprawdzania IP, w końcu nowy użytkownik a fachowcy potrafią wyczytać różne rzeczy między wierszami. Mimo że posiadam PV i zrobione jest dobrze, pewnie nie najtaniej, zwłaszcza po podniesieniu mocy, gdzie za 6,83 zapłaciłem 36500 a dodatkowa moc 9 Kioto 330 plus nowy symo 10 i smart meter to kwota 25000 i zapłaciłem. Udało się odzyskać 4900 za symo 6.0. Gdybym robił od razu to byłoby około 50000. Mógłbym ich polecać ale obecnie już są po konsolidacji i robią duże projekty, instalację mam wykonaną ale papiery jeszcze się robią, dzięki temu nie mam jeszcze faktury końcowej. Teraz do papierologii doszedł jeszcze strażak, podobno pić na wodę a chodzi tylko o kasę dla kolejnej instytucji.