Ford Explorer

Esiak

Fachowiec
no w cenniku są tylko przednie na wyposażeniu niby:

Zrzut ekranu 2025-05-17 o 21.46.52.png

aż poszedłem sprawdzić i te z tyłu co mam, są fordowskie a nie jakieś dokładane...

robik130

Wkrótce Ford Explorer 77 KWh RWD
W mojej ofercie jest zapisane:

W Y P O S A Ż E N I E P O D S T A W O W E W E R S J I P R E M I U M
.
.
S T Y L I S T Y K A I W Y G L Ą D W N Ę T R Z A
Dywaniki podłogowe – welurowe z przodu i z tyłu
Kierownica - podgrzewana
Kierownica - wykończona skórą ekologiczną Sensico
.
.

Last edited:

Wojtekj23

Fachowiec
Jestem po rozmowie ze sprzedawcą. Przedstawił mi opcje zakupu auta i pomimo korzystnej oferty, przestrzegał przed wynajmem u Arvala. Niby wszystko ok, ale przy zwrocie auta czepiają się wszystkiego... Rysa na lakierze do naprawy, w gniotka do naprawy itd.. Może się ostatecznie okazać, że trzeba zapłacić kilka(kilkanaście) tysięcy na poprawę stanu auta. No oczywiście można skorzystać z AC tracąc tym samym zniżki.
Nie mam powodu nie wierzyć, bo to znajomy mojej synowej.
A co ma ci powiedzieć sprzedawca? Widziałeś fakturę po jakiej cenie Arval kupuje te Fordy? To z marży Forda ten upust.

Wojtekj23

Fachowiec
Kupiłem to Ampere wymienione wyżej 11KW/3F, które może pracować na jednej fazie przy podłączeniu przejściówki do fazy 1 z gniazda 230V. Taki kabel jest do zrobienia za kilkadziesiąt zł.
Ładowarka bardzo solidnie wykonana i można nią zarządzać będąc poza domem (np. sterować prądem) przez aplikację Tuya.
Liczę na możliwość powolnego ładowania w słoneczne dni z jednej fazy z minimalną mocą 1x6Ax230V lub trzyfazowo 3x6AX230V.
Teraz czekam na samochód.
Daj znać jak będziesz miał auto czy można zmieniać prąd ładowania zdalnie podczas ładowania?