Po co kupować coś innego niż Teslę?

Michal

Moderator
Sprawdzałeś to co daje Tesla? Tam są dostępne chyba wszystkie radia internetowe. To się chyba nazywa TuneIn

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Gorzej niż mi się wydawało - byłem przekonany, że zmowa amerykańska daje fory apple'owi przynajmniej.
Toć Android też jest amerykański.

vwir

Pionier e-mobilności
Przecież bluetooth i wbudowany bezpłatny TuneIn
To jest bezpłatna wersja tune in czy premium? Swojego czasu testowałem replaio i tune in i ten drugi wyleciał za wszędobylskie reklamy. Replaio to jedna z aplikacji, której mi brakowało po przesiadce na iPhona. Na szczęście jest myTuner radio.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Znajomy mi powiedział że Tesla nie dla idiotów ? jak jechał ze mną i zobaczył co jest na tym ekranie i te wykresy to stwierdził że ludzie kupujący ten samochód muszą być ogarnięci .Android to badziew dla dzieci niestety i nie dorównuje IOS do pięt.
Android nie dorasta IOS do pięt. Nikt nie dorasta Tesli do pięt. Wszystko się zgadza. Niestety tak wielu jest zbyt biednych, żeby to zrozumieć.
Przegrałem życie! :p

pmlody

Pionier e-mobilności
Android nie dorasta IOS do pięt. Nikt nie dorasta Tesli do pięt. Wszystko się zgadza. Niestety tak wielu jest zbyt biednych, żeby to zrozumieć.
Przegrałem życie! :p
I tak najlepsza jest skoda.

Michal

Moderator
To jest bezpłatna wersja tune in czy premium? Swojego czasu testowałem replaio i tune in i ten drugi wyleciał za wszędobylskie reklamy. Replaio to jedna z aplikacji, której mi brakowało po przesiadce na iPhona. Na szczęście jest myTuner radio.
Nie ma reklam ponad to co jest w radio ale nie trzeba zakładać żadnego konta ani nic, więc nie wiem...

nabrU

Moderator
Ja rozumiem, że mamy poniedziałek, do roboty trzeba było iść itp, ale miało być kulturalne, a zaraz będziecie się 'lać po pyskach' za Androida vs iOS czy coś tam jeszcze :rolleyes:

nnnnn

Pionier e-mobilności
Ja rozumiem, że mamy poniedziałek, do roboty trzeba było iść itp, ale miało być kulturalne, a zaraz będziecie się 'lać po pyskach' za Androida vs iOS czy coś tam jeszcze :rolleyes:
W poniedziałki kulturalnie?
1676886804747.png

Dziś wszyscy są na małej, wąskiej i ślepej uliczce w Krakowie

Najnowsze dyskusje