Przecież bluetooth i wbudowany bezpłatny TuneInMnie jest szkoda replaio radio w AA. Mam tam dożywotnią, darmową subskrypcje i ulubione stacje z całego świata. Utratę reszty przezyję.
Toć Android też jest amerykański.Gorzej niż mi się wydawało - byłem przekonany, że zmowa amerykańska daje fory apple'owi przynajmniej.
To jest bezpłatna wersja tune in czy premium? Swojego czasu testowałem replaio i tune in i ten drugi wyleciał za wszędobylskie reklamy. Replaio to jedna z aplikacji, której mi brakowało po przesiadce na iPhona. Na szczęście jest myTuner radio.Przecież bluetooth i wbudowany bezpłatny TuneIn
Android nie dorasta IOS do pięt. Nikt nie dorasta Tesli do pięt. Wszystko się zgadza. Niestety tak wielu jest zbyt biednych, żeby to zrozumieć.Znajomy mi powiedział że Tesla nie dla idiotów ? jak jechał ze mną i zobaczył co jest na tym ekranie i te wykresy to stwierdził że ludzie kupujący ten samochód muszą być ogarnięci .Android to badziew dla dzieci niestety i nie dorównuje IOS do pięt.
I tak najlepsza jest skoda.Android nie dorasta IOS do pięt. Nikt nie dorasta Tesli do pięt. Wszystko się zgadza. Niestety tak wielu jest zbyt biednych, żeby to zrozumieć.
Przegrałem życie!![]()
Nie ma reklam ponad to co jest w radio ale nie trzeba zakładać żadnego konta ani nic, więc nie wiem...To jest bezpłatna wersja tune in czy premium? Swojego czasu testowałem replaio i tune in i ten drugi wyleciał za wszędobylskie reklamy. Replaio to jedna z aplikacji, której mi brakowało po przesiadce na iPhona. Na szczęście jest myTuner radio.
O, to spoko. A potrzebujesz do tego premium connectivity?Nie ma reklam ponad to co jest w radio ale nie trzeba zakładać żadnego konta ani nic, więc nie wiem...
W poniedziałki kulturalnie?Ja rozumiem, że mamy poniedziałek, do roboty trzeba było iść itp, ale miało być kulturalne, a zaraz będziecie się 'lać po pyskach' za Androida vs iOS czy coś tam jeszcze![]()